Yeni BMW 5 Serisi Yalıkavak Marina’ya Demir Attı

Yeni BMW 5 Serisi Yalıkavak Marina’ya Demir Attı

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu BMW’nin premium otomobil standartlarını belirleyen modeli Yeni BMW 5 Serisi Bodrum Yalıkavak Marina’da sergileniyor.

Yollara ilk çıktığı 1972 yılından beri sınıfının standartlarını belirleyen BMW 5 Serisi, yeni jenerasyonu ile Bodrum’un yaşam merkezlerinden Yalıkavak Marina’da sergileniyor. Türkiye'nin ilk yüksek kapasiteli süper yat marinası Yalıkavak Marina, Yeni BMW 5 Serisi’ne ev sahipliği yapıyor. Göz alıcı tasarımıyla Yeni BMW 5 Serisi, 31 Ağustos’a kadar Yalıkavak Marina’da özel olarak hazırlanan ve yüksek hijyen standartlarının sağlandığı BMW Pop-Up Showroom’da güvenle incelenebiliyor. Ayrıca, eşsiz sürüş deneyimini yaşamak isteyenler için test sürüşü imkanı da sunuluyor.

Performans, Lüks ve Konforun Kusursuz Bileşimi

Türkiye pazarında 170 bg güç üreten 1.6 litrelik BMW 520i benzinli, 252 bg güç üreten 2.0 litrelik motoruyla   BMW 530i xDrive Mild-Hybrid benzinli ve 190 bg güç üreten 2.0 litrelik BMW 520d xDrive dizel motor seçenekleri ile otomobilseverlerin beğenisine sunuluyor.

bmw5.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.