Yeni İstanbul A.Ş. Şoförleri Unutmadı

Yeni İstanbul A.Ş. Şoförleri Unutmadı

Yeni İstanbul Halk otobüsleri A.Ş yönetim kurulu, 365 ortağı olduğu üyelerine ve şoförlere ikişer adet gömlek hediye etti.

Yeni İstanbul Halk Otobüsleri A.Ş. Başkanı Yalçın Beşir, gömlek dağıtımında sponsor olan FSM Demirbaş Otomotiv’e teşekkür ederek,  gömlekleri şoför esnafına vermekten mutlu olduklarını ifade etti.

Beşir, halk otobüsü şoförlüğünün zor bir meslek olduğunu ifade ederek; "Şoförlük mesleği gerçekten zor bir meslektir. Dolayısıyla sabahın erken saatlerinden akşamın geç saatlerine kadar direksiyonda ekmeğini çıkaran kişileri hatırlamak ve kollamak bizlerin görevidir.  Halk otobüsü şoförlüğü, diğer sektörlerdeki sürücüler olarak, değişik kesimlerde farklı insanlara hizmet ediyor. Örnek olarak usulsüz ve ücretsiz kart kullanımı şoförlerimizi yıpratmaktadır. Bu yüzden şoförlerimiz baskı içindedir. Şoför arkadaşlarımız yasal olarak yolcunun kartını sorduğu zaman tartışmalar çıkmaktadır. Bizler her zaman çalışanlarımızın yanındayız ve bundan sonra da esnafımızın ve şoförlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.Bizler yöneticiler olarak taşıdığımız insanları sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir şekilde bir noktadan diğer bir noktaya nasıl götürürüz, nasıl daha iyi hizmet ederiz bunun çabası ve gayreti içerisindeyiz" şeklinde konuştu.

Gömlek dağıtımında hazır bulunan BMC Demirbaş Otomotiv yetkilileri Fethi Sarı, Kadir Tiftik ile Yeni İstanbul halk otobüsleri A.Ş. yöneticileri Enver Duran ve Muammer Yüksel şoförlere gömlekleri hediye ederek, yapılanların devamının geleceğini ifade ettiler.

istanbul-a.s.-gomlek-dagitimi-2.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.