Yeni İstanbul Halk otobüsleri AŞ. Başkanı;

Yeni İstanbul Halk otobüsleri AŞ. Başkanı;

Özel sektörün kamu yönetimi ile işbirliği ve diyalog içinde ulaşım politikalarına yön vermesi işletmecilerin ve İstanbulluların yararına olacağını inancı içindeyim. Bu açıdan Özel Halk otobüs işletmecileri olarak, bizlerde ‘’İstanbul halkına yakışır’’ bir

Bizlerin amacı sürdürülebilir bir taşımacılık hizmeti sunmak için Yeni İstanbul halk otobüsleri AŞ.Ortakları ve Özel Halk otobüsleri işletmecileri olarak yatırım yaptıkları bu sektörde en kaliteli, faydalı ve verimli bir şekilde İstanbullulara ulaşım hizmeti sunarak kazanç elde etmektir. Bu hizmeti sağlamak için maliyetleri en aza çekerek kazancımızı en üst düzeye çıkartmaktır.

Sürdürülebilir bir taşımacılık hizmeti yapma gayretinde olan Özel Halk otobüsü işletmecileri, bir Sivil toplum kuruluşu mantığı ile hareket ettikleri ve ortak oldukları Yeni Halk otobüsleri AŞ. Şirket bünyesinde, kaliteli, huzur ve güven içinde, İstanbul halkına ulaşım hizmeti sunmanın planlarını yapmaktadır.

DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM

Bu sektörde İstanbul Büyükşehir bünyesinde ve İETT Denetiminde faaliyet gösteren özel halk otobüsleri isletmecileri, şirketler ve oda vasıtası ile hizmet kalite düzeylerini yükseltebilmesi için yolcuların memnuniyet düzeylerinin ve isteklerinin neler olduğunun belirlenmesi için büyük gayret göstermektedirler.

Özet olarak isletmecilerin ve temsilcilerinin basarîli olmaları için yolcuların değişen beklenti ve isteklerini anlaması ve karşılaması büyük önem kazanmaktadır.

Yine aynı şekilde Özel Halk otobüsleri işletmecilerinin de, ulaşım hizmetini kesintisiz sağlaması için istek ve taleplerinin yerine getirilmesi gerekmektedir.

Bu açıdan  İETT denetiminde çalışan özel halk otobüs isletmecileri ile bunların temsilcileri konumundaki şirketler, İBB Başkanı Kadir Topbaş, İBB Genel sekreteri Hayri Baraçlı, İETT Genel müdürlüğü Mümin Kahveci ve yönetimi ile birlikte  büyük bir atılım yaparak  yeni bir ‘’Değişim ve dönüşüm’’projesi başlatmıştır.

Bizler bu projeyi işbirliği ve diyalog içinde destekliyor ve geleceğe umutlu bir şekilde bakıyoruz.

Sevgi ve saygılarımla sektörümüze camiasına bol kazançlar ile yolcularımıza hayırlı yolculuklar dilerim

Yalçın Beşir

Yeni İstanbul Halk otobüsleri AŞ. Başkanı

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.