Yeni Mercedes-Benz Citan Türkiye tanıtım turunda

Yeni Mercedes-Benz Citan Türkiye tanıtım turunda

Mercedes-Benz Türk, müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek, yeni modellerini en iyi şekilde tanıtmak amacıyla düzenlediği organizasyonlara devam ediyor.

Bu kapsamda “Şehrin Yeni Kahramanı” Mercedes-Benz Citan, 1 Mart – 26 Nisan 2013 tarihleri arasında İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Kocaeli, Düzce, İzmir, Antalya, Konya, Aksaray, Kayseri, Ankara, Hatay, Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Malatya, Sivas, Erzurum, Trabzon, Samsun, Eskişehir, Afyonkarahisar ve Denizli illerindeki yetkili Mercedes-Benz bayilerinde düzenlenecek etkinlikler ile müşterilere tanıtılacak.

Etkileyici görünüm, konfor ve üstün güvenlik özelliklerinin Citan’ı hem aile, hem de iş amaçlı kullanım için en uygun seçenek haline getirdiği ifade edildi.

Güvenlik açısından yeni Citan’ın geniş bir standart donanıma sahip olduğunun altı çizilirken, bu donanımlar şu şekilde ifade edildi; “Sınıfında tek olan stabilite programı ADAPTIVE ESP ®, fren asistanı ve ABS’nin yanısıra ön koltuklardaki hava yastıkları kullanıcısına tam güvenlik sunuyor. Ayrıca yine standart olan BlueEFFICIENCY paketiyle birlikte sunulan vites değiştirme göstergesi, eco start-stop ve akıllı akü yönetimi sistemleri sayesinde Citan Kombi 109 CDI 4,6 l. / 100 km’lik ekonomik yakıt sarfiyatıyla sınıfında ayırt ediliyor. Bununla birlikte alçaltılmış şasi ve arka akstaki helezon yayları sayesinde Citan sürüş konforu ve dinamiği konusunda fark yaratıyor.”

Yeni Citan’ın Türkiye Turu kapsamında ziyaret edeceği yetkili bayi isimleri tarihlerine göre şu şekildedir:


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.