Yeni Nesil Porsche Panamera Michelin’i seçti

Yeni Nesil Porsche Panamera Michelin’i seçti

Michelin’in bütün sürüş koşullarında müşterilerinin beklentilerini karşılamayı hedefleyen ve ‘Total Performance’ stratejisiyle üretilen lastikleri, yeni nesil Porsche Panamera’da kullanılacak.

Sürücülerin temel beklentisi olan yakıt tüketiminin azaltılması ve uzun ömrün sağlanması hedefiyle tasarımlarını geliştiren Michelin, Yeni nesil Porsche Panamera için her koşula uyum sağlayacak 3 farklı yüksek performanslı lastik geliştirdi. Temmuz 2013 ticari lansmanından itibaren, yeni Porsche Panamera serisi tüm dünyada Michelin lastikleri ile donatılmış olacak.

Michelin ekipleri ve Porsche mühendisleri tarafından 2,5 yıl süren iş geliştirme çalışmaları sonucunda geliştirilen her iklim ve kullanım koşuluna uygun Porsche Panamera için özel olarak tasarlanan; Michelin Pilot Super Sport, Michelin Pilot Alpin 4 ve özellikle Kuzey Amerika pazarı için üretilen Michelin Pilot Sport All Season Plus lastikleri sürücülere üstün performans gösterecek şekilde tasarlandı.

3 ayrı gamda her iklim ve yol koşuluna uygun Michelin lastikleri

Michelin Pilot Super Sport:
Müşterilerinin bütün beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlanan MICHELIN Pilot Super Sport, Michelin’in 4 ebatta onaylı ve ultra yüksek performanslı lastik. Michelin Pilot Süper Sport, üç eşsiz teknolojinin kombinasyonundan oluşuyor. Yüksek çekiş ve düşük ağırlık özelliğiyle, hız ne olursa olsun kuvvetlerin daha lastik üzerinde homojen dağılımını sağlayan Aramid Kuşak teknolojisi. Farklı kauçuk bileşimi ve özel deseniyle, ıslak zeminde yol tutuşunu geliştirmesini sağlayan Bi-Compound teknolojisi. Keskin virajlarda bile yol ile temas eden yüzey alanını sabit tutarak aracın mükemmel bir şekilde kontrolünü sağlayan Değişken Temas Yüzeyi 2.0 teknolojisi.

Michelin Pilot Alpin
:
Michelin’in kış yollarında etkili çekiş için, tabanı yeni bir çalışma ile derin kesiklerle tasarlanmış lastiği. Michelin Pilot Alpin 4 lastiği, Ridge-n-Flex tasarımıyla daha fazla sürüş hassasiyeti sağlayan StabiliGrip deseni ve buzda, karda, soğuk havada, ıslak yollarda daha etkili tutuş için soğuk hava koşullarında dahi esnekliğini koruyan HelioCompound 3G birleşimiyle sürücüye güvenli ve yüksek performanslı bir deneyim sunuyor.

Michelin Pilot Sport:
Michelin’in Kuzey Amerika pazarı için geliştirilmiş ve her türlü hava koşulunda sürekli performans sağlayan lastiği Michelin Pilot Sport All Season Plus, kış koşullarında bile kuru zemindeki gibi tutuş sağlayan TriFüsionsırt desenine sahip. Michelin Pilot Sport All Season Plus, MaxTouch Construction teknolojisiyle beğeniye sunuluyor.

www.tasimacilar.com 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.