Yeni Renault Clio Sport Tourer : Estetik Bir Tasarım

Yeni Renault Clio Sport Tourer : Estetik Bir Tasarım

Yeni Clio Sport Tourer sürüş keyfi ve yakıt tasarrufunu bir arada sunan 4 motor seçeneği ile pazara sunuluyor.

Yeni Renault Clio Sport Tourer, R-NAV ile pratik ve kullanışlı dokunmatik ekran navigasyon ve mültimedya sistemi R-LINK, entegre 7” bu mültimedya tablet, araca ve internete bağlı, TomTom Navigasyon ve sesli komut, 3D Sound by Arkamys üç boyutlu ses sitemi, R-Sound Effect, R-Link store gibi birçok özelliği ile pazara sunuluyor.

Yeni Clio Sport Tourer, Benzinli: 1.2 16V 75bg, 0.9 Turbo 90bg Dizel: 1.5dCi 75 ve 90bg olmak üzere 4 motor seçeneğine sahip Yeni Clio'nun en zorlu Renault kalite standartlarına uygun olarak Bursa Oyak Renault Fabrikaları’nda ve Fransa’da Flins’de üretildiği belirtildi.

Türkiye’de 14 Mart 2013 tarihinde 31 bin 990TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak Clio Sport Tourer'in Joy ve Icon olmak üzere 2 farklı donanım seviyesi ve 2 benzinli, 2 dizel motor seçeneği ile tüketicinin beğenisine sunulacağı belirtildi.

Segmentinde en zengin ve fabrika çıkışlı en geniş kişiselleştirme Kişiselleştirme seçeneğinin, Yeni Renault Clio Sport Tourer’ın ruhuna henüz tasarım aşamasında işlendiği ifade edildi. Müşteri, üretimden itibaren sipariş edeceği bu kişiselleştirme seçeneği ile iç ve dış tasarımda farklılık yaratarak, Chance, Dots ve Sport olmak üzere 3 farklı dizayn tercih edilebilecek. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.