Yeni Subaru XV yollara çıktı

Yeni Subaru XV yollara çıktı

Subaru’nun yeni modeli XV, tüketici ile buluştu. Model, birbirinden zengin ve farklı özellikleri ile ön plana çıkıyor.

Subaru XV, sahip olduğu şık iç-dış tasarım ve kompakt boyutu ile bu yıl, crossover kategorisinin en iddialı araçlarından biri. Biçimli hatlar ve atmaca gözünü andıran farlar, aracın özgünlüğünü yansıtan detaylar. Aracın iç dizaynı da, tüm yolcu koltuklarının konforlu olabileceği bir düzenlemeye ve kaliteli malzemelere sahip. Bunun yanında sürücü kabinindeki yönlendirme ve bilgi sistemleri rahatlıkla ulaşılabilecek bir konumda.
Yeni nesil motor
Subaru XV’nin 1.6 litrelik motoru yeni bir tasarım. Performans ve yakıt verimliliği kadar, tasarruf da sağlıyor. Euro 5 emisyon standartlarına uygun olan motorda, daha iyi bir yanma performansı için soğutmalı EGR sistemi mevcut. Ayrıca hafif bir gövdeye sahip olmakla birlikte aerodinamik performansı da güçlü. Bütün bunların dışında araç, bir de çevreye duyarlı 2.0 litre dizel motora sahip.
Farklı renk seçenekleri ve etkin bir güvenlik sistemi
Yeni Subaru XV, “mandalina turuncusu” da dahil olmak üzere on çeşit renk seçeneğine sahip. Aracın güvenlik sistemi ise en üst düzeye çıkarıldı. Fren destek fonksiyonu ve ideal müdahale zamanlamasının bulunduğu otomobilde kör nokta alanı daraltılmış oldu. Araç, bunun dışında “fikir değişikliği kontrolü” olarak adlandırılan; motorun durduktan sadece 0.2 saniye sonra yeniden çalıştırılabildiği bir sisteme de sahip.
Subaru XV'nin Comfort donanım paketine sahip düz vitesli modeli 70 bin 800 TL, CVT şanzımanlısı ise 74 bin 800 TL’den satışa sunulmuş durumda. Elegance versiyonu 78 bin 900 TL, Premium versiyonu ise 92 bin 200 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.
www.tasimacilar.com 27.01.2012 / 10:59