Yeni Symbol şubat’ta Türkiye’de satışta

Yeni Symbol şubat’ta Türkiye’de satışta

Renault, İstanbul Autoshow’da, dünya prömiyerini gerçekleştirdiği Yeni Renault Symbol’ü13Şubat’ta Türkiye’de satışa sunuyor.

Baştan aşağı yenilenen Symbol'un, yeni tasarım anlayışına uygun olarak tasarlanmış ön yüzü, yeni ve konforlu iç mekanı, çok daha donanımlı yeni versiyonları ve yeni motor seçenekleri ile öne çıktığı vurgulanırken, Yeni Renault kimliğini yansıtan ön yüzü sayesinde daha dinamik ve daha modern bir tasarıma sahip olduğu ifade edildi.

Yeni Symbol, 7’’ dokunmatik ekranlı Navigasyon Multimedya Sistemi Renault R-Nav, elektronik klima ve tüm versiyonlarda standart olarak sunulan USB ve bluetooth müzik ve telefon bağlantısı gibi bir dizi teknolojik yenilikle zenginleştirilirken, ayrıca tüm versiyonlarda standart olarak bulunan ABS, AFU, ESP, ASR, sürücü ve yolcu hava yastıkları, ISOFIX çocuk koltuğu sabitleyici, emniyet kemeri ikazı gibi donanımlar ile hem aktif hem de pasif güvenlik unsurlarıyla tüm yolcuları için etkin bir koruma sağlanıyor.

Yeni benzinli motoru, 0,9 Turbo 90bg, 135Nm torku ve 5,2lt/100km karma yakıt tüketimi ile sürüş keyfi ve yakıt tasarrufunu bir arada sunarken çevreye de saygılı. Ayrıca yeni ECO Mode özelliği sayesinde 10%’na varan yakıt tasarrufu imkanı sunuyor. Yeni Renault Symbol’ün güvenilirliği 3 yıl veya 100.000km garanti ile destekleniyor Yeni Symbol 13 Şubat 2013 tarihinde 27 bin 990TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye pazarında iki farklı donanım seviyesi ile satışa sunulacak.

Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar: “Renault markasının 14 yıldır süren binek otomobil liderliğinde büyük katkısı olan modeli Symbol, Yeni Clio ile başlayan markanın yeni tasarım anlayışını yansıtıyor. Yepyeni tasarımı ile müşterilerimizin beğenisini toplamaya devam edecek ve pazarda iddiasını sürdürecektir” şeklinde konuştu.

Bir üst segmentte görülebilecek konfor ve teknoloji

Yeni Symbol'ün, 5 yetişkin yolcuya büyük bir konfor sağlamak üzere tasarlandığı belirtilirken, Yeni Symbol’ün arka koltuklarının yolculara çok daha geniş bir hacim sunduğu; 510l’lik bagaj hacmi ile sınıfında fark yarattığı belirtildi.

Ekonomi ve Performans’ın “Symbol”’ü

Benzinli motor seçenekleri olarak; Yeni 0,9 lt Turbo 90 bg ve 1.2 16V 75 bg yer alıyor. Dizel olarak ise, 1.5dCi 75 bg piyasaya sunuluyor. Bu motorlar, Euro 5 çevre standartlarına uyum gösteriyorlar. Diğer yandan Eco sürüş modu ile yüzde 10’a kadar yakıt tasarrufu sağladığı da verilen bilgiler arasında. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.