Yeni Tourliner filolara girmeye devam ediyor

Yeni Tourliner filolara girmeye devam ediyor

Kamil Koç’un Akdeniz’deki güçlü bireysel iş ortağı Ramazan Yüceer yine “NEOPLAN” dedi

Türkiye otobüs sektörünün en güçlü bireysel yatırımcılarından Ramazan Yüceer, envanterindeki 16 MAN Lion’s Coach Efficientline’a ek olarak 10 adet yeni Tourliner yatırımı yaptı. sektörde kalıcı olmak istediğini gösterdi.

Araçlar Isparta Otogarı’nda yapılan törenle teslim edildi. Teslimat törenine yatırımcı Ramazan Yüceer, babası Süleyman Yüceer ile katıldı. Kamil Koç Bölge Müdürü Mustafa Aktürk, MAN Kamyon ve Otobüs Tic A.Ş Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, Bölge Müdürü Eray Öcal, MAPAR Bursa Genel Müdürü Tanju Nayır, İzmir Genel Müdürü Caner Perk ve Bölge Yetkilisi Özgür Sarnıç da katıldı.

“MAN Ailesi ile çalışmaya devam edeceğiz”

İddialı yatırımlarla sektörde kalıcı olmayı hedeflediklerini açıkça ortaya koyduklarını vurgulayan Ramazan Yüceer, “MAN Ailesi’yle işbirliğimiz NEOPLAN Starliner ile başladı. Lions Coach araçlarla devam etti. Yeni NEOPLAN’larla daha da ileriye gidecek” dedi. Gerek araç konforu, gerek yakıt ekonomisi ile yeni Neoplanların tüm beklentilerini fazlasıyla karşıladığının altını çizen Yüceer, gelecekteki tercihlerinin de MAN Ailesi olacağını kaydetti.

“Türkiye’nin dört bir yanında beğeni ile karşılandı” 

MAN Kamyon ve Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, sektörün beklentilerini doğru analiz ederek hazırlanan yeni Tourliner’ın Türkiye’nin dört bir yanında beğeni ile karşılandığını belirterek, “Yeni Tourliner kullanıcı firma ve yolcu açısından tüm ihtiyaçları en üst düzeyde karşılıyor” diye konuştu. 

MAPAR Genel Müdürü Tanju Nayır ise, Ramazan Yüceer ve Kamil Koç Ailesi ile uzun süredir iş ortaklığı yaptıklarını hatırlatarak, “Yeni araçların İş ortaklarımıza ve Isparta halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

“Eşsiz konforuna rağmen ekonomik işletme maliyeti”

Yeni Tourliner, her alanda yeniliğin, teknolojinin geldiği son noktayı işaret ediyor. Olağanüstü konforu, estetik iç dizaynı ve birinci sınıf işçiliği ile yolcuları etkileyerek onların evlerinde hissetmelerini sağlayan Yeni Tourliner; açık, keskin ve göz alıcı hatlara sahip dizaynı, bi-xenon farları ile estetik ve dinamizmi mükemmel biçimde birleştiriyor. Yeni Tourliner’ın benzersiz tasarımı, aynı zamanda rüzgar direncinde orta sınıf bir SUV’un değerlerine sahip. Kabin ve alt bagaj bölümleri hem büyüdü hem daha kolay ve verimli bir yerleşim imkanı sağladı. Üstelik geleceğin güvenlik normlarını bugünden karşılamasına karşın, 60 kilo daha hafif. Yolcu bölümünde koridorsuz zemin yapısı, özel koltukları, oldukça rahat diz mesafesi, standart uydu ve GPS antenleri ile seyahat konforunu da en üst düzeye çıkarıyor. Bununla birlikte Euro 6C ile daha güçlü bir motora sahip olmasına karşın selefine oranla çok daha az yakıt tüketiyor. Bakım aralıkları uzun ve daha ekonomik işletme maliyetleri sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.