Yeni VISIGO yükseliş plaza tarafından tanıtıldı

Yeni VISIGO yükseliş plaza tarafından tanıtıldı

Isuzu’nun Nisan ayında lansmanını gerçekleştirdiği yeni otobüsü VISIGO’nun tanıtımı Yükseliş Isuzu Plaza tarafından Manisa Salihli garajında gerçekleştirildi.

Isuzu’nun Nisan ayında lansmanını gerçekleştirdiği 39 kişilik 9,5 metre uzunluğundaki yeni Coach otobüsü VIDIGO’nun tanıtımı Manisa Salihli garajında gerçekleştirildi. Yükseliş Plaza tarafından gerçekleştirilen tanıtıma Güven Turizm, Öz Salihli, Köprübaşı turizm firmalarının yanı sıra kooperatif üyeleri katıldı.

Küçük Otobüs Grubu pazarında yeni oyuncu olarak yerini alan ve Kooperatif üyelerince test edilen VISIGO, turizm firmalarınca beğeniyle karşılandı. Test sürüşü sonrası bir konuşma yapan Yükseliş Plaza Satış Müdürü Ali Yüksel Isuzu’nun yolcu taşımacılığında yeni bir sayfa açtığını belirtti.

Turizm firmalarınca aracın çok beğenildiğini ifade eden Ali Yüksel, Turizm sektörünün yeni konfor ikonu VISIGO diyerek araçla ilgili bilgi verdi ve “ Yeni aracımız 9,5 metre uzunluğunda olup, 4 silindirli 5200 cc 204 beygirlik motoru ile yolculuğun standartlarını yükseltiyor. Aracın ön tarafında yer alan panoramik cam tavanı ile yolculara daha aydınlık bir ortam sunuyor. Düşük faizli kredi kampanyası ile ödeme kolaylıkları sağlıyoruz. Şehirlerarası yolculuk yapan yolcularımıza daha konforlu yolculuk sunmak isteyen tüm firmalar için üretilmiş olan VISIGO aracımızı tanıtmaya devam edeceğiz” dedi.

www.tasimacilar.com


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.