Yeni Volvo FM için yollarda ‘Paparazzi’ rekabeti!

Yeni Volvo FM için yollarda ‘Paparazzi’ rekabeti!

Volvo Kamyon’un lansman öncesinde yeni Volvo FM’in fotoğraflanmasına yönelik düzenlediği Paparazzi yarışmasında, Avrupa genelindeki 18 ülkeden pek çok kişi yeni FM’in en iyi fotoğrafını çekmek için birbiriyle yarıştı.

Volvo Kamyon, 4 Mart tarihinde Avrupa’nın pek çok ülkesini kapsayan bir tura çıkan ve hiçbir kamuflaj uygulanmamış iki yeni Volvo FM’i yollarda gören herkesi yeni kamyonun fotoğraflarını çekerek www.volvotrucks.com/paparazzi adresinde paylaşmaya davet etmiş ve yarışmanın en iyi ‘paparazzilerinin’ ödüllendirileceğini açıklamıştı.

Başarılı bir yarışma

Volvo Kamyon Basın Testleri Direktörü ve yarışmanın proje lideri Jeff Bird, Paparazzi kampanyası ile ilgili yaptığı açıklamada, “Düzenlediğimiz bu yarışma, iki hafta gibi kısa bir sürede mümkün olan en fazla sayıda insanın yeni FM’i görmelerini sağlamanın en iyi yoluydu. 470 binden fazla kişi yarışmayı online olarak takip etti” dedi.

Yarışmada çekilen ilk fotoğraf ile yarışmanın düzenlendiği 18 ülkenin her birinden gelen en iyi fotoğraf, yarışma kapsamında ödüllendirilecek. Yarışmayı kazanan fotoğrafların sahipleri, İsveç'in Göteborg kentinde yeni Volvo FM ile yapılacak özel bir test sürüşünü de kapsayan bir geziye katılmaya hak kazanacaklar.

Ödüllendirilen tüm fotoğraflara, www.volvotrucks.com/paparazzi adresinden ulaşabilirsiniz.

Yeni Volvo FM ile ilgili daha detaylı bilgi için www.volvotrucks.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.