Yenilenen BusStore web sitesi ile 2’inci el alım satım işi kolaylaşıyor

Yenilenen BusStore web sitesi ile 2’inci el alım satım işi kolaylaşıyor

BusStore web sitesi, müşterilerden gelen talepler ve Mercedes-Benz Türk bayilerinden gelen geri bildirimler doğrultusunda yenilenerek yeni yüzüyle kullanıma sunuluyor.

Mercedes-Benz Türk A.Ş. 2. El markaları, Daimler AG bünyesi altında, hacmi ve önemi giderek artan 2. El pazarına güvenilirlik ve kurumsallık getirmek üzere, Ocak 2009 tarihinde faaliyetlerine başlamıştır. Bu markalardan, 2. El otobüs ve midibüs alım satım faaliyetlerini sürdüren BusStore, araçlarını tanıttığı web sitesini yeniledi.

Yeni BusStore web sitesine giriş yapan müşteriler, artık site üzerinden de en güncel stok bilgilerine anlık olarak ulaşabiliyorlar. Talep edilen araç, o dönemde stoklarda mevcut değil ise, araç stoklara giriş yaptığında bilgilendirme maili alabiliyor. Yenilenen web sitesi, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler kredi hesaplama, stok araçları karşılaştırma, hava ve yol durumu gibi birçok yeniliği de beraberinde sunuyor.

BusStore, tüm marka / model otobüslere yönelik 2.El ürün ve hizmetlerini, Hadımköy merkez lokasyonunun ve yurt çapındaki Mercedes-Benz Türk bayilerinin yanısıra artık internet üzerinden de sunuyor.Bu sayede BusStore, kurumsallığı ve güvenilirliği ile sektörde fark yaratmaya devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.