Yiğit Akü Bayileriyle 2014 Yılı Hedeflerini Belirledi

Yiğit Akü Bayileriyle 2014 Yılı Hedeflerini Belirledi

Yiğit Akü, İstanbul’da gerçekleştirdiği iki bayi toplantısından sonra Antalya’da düzenlediği organizasyonla da bayileriyle bir araya geldi

2014 yılı değerlendirilmesi yapılan ve yeni yıl planlarından bahsedilen toplantıda bayilerin talep ve görüşleri dinlendi. Toplantıda, Yiğit Akü’nün son teknoloji kullanarak gerçekleştirdiği yatırımlarla sürdürdüğü Ar-Ge çalışmaları ile ilgili de bayilere, firma yetkilileri tarafından detaylı bilgiler verildi. Antalya’da keyifli vakit geçiren bayiler, yoğun geçen yaz sezonunun stresini atarken aynı zamanda yeni dönem için hedeflerini de belirledi.

Yiğit Akü A.Ş İcra Kurulu Başkanı Mahmut Yiğit, Yiğit Akü Genel Müdürü Erinç Çetin Miser ile birçok firma yetkilisinin hazır bulunduğu toplantıya Yiğit, Platin ve Tunç Akü markalarından 100 bayi katıldı. Bayiler, toplantıda talep ve görüşlerini bizzat firma yetkililerine sunma imkanı buldu. Firma yetkilileri ile yüz yüze iletişim kurma olanağı bulan bayiler, yeni ürün ve teknolojik gelişmeler konusunda da bilgilendirildi.

AR-GE YATIRIMLARIMIZA VE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ…

Ar-Ge çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Yiğit Akü İcra Kurulu Başkanı Mahmut YİĞİT; “Hem akü sektöründeki mevcut ürünlerde, hem de elektrikli araç teknolojisinde yenilenen ürünlerimizle, küresel rekabetin içerisinde, Türkiye'nin sesi ve ileriye götüren gücü olacağımız inancındayım. Bu hedefe uygun vizyonumuzu belirleyerek; planlarımızı, programlarımızı, iddialı bütçelerimizi oluşturduk.  Kalifiye personelimiz ve teknik ekibimizle yatırımlarımızı adım adım hayata geçiriyoruz. Son teknolojiyi kullanarak yaptığımız yeni yatırımlarımızla Starter Akü kapasitemizi arttırırken Endüstriyel ve Jel Akü konusunda da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm bunları yaparken; Sanayi Bakanlığı’nın onay ve denetimiyle teşvik kapsamına alınan ve Avrupa'daki ortalamaların neredeyse iki katına yakın bütçe ayırmış olduğumuz Ar-Ge Merkezi çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Ar-Ge Merkezi’mizin hedefi bir yandan benzeri olmayan ürünler ile rekabet farkı yaratmak, diğer taraftan elektrikli araç sanayisinin gelişmesine paralel olarak elektrikli araçlar için uygun aküleri Türkiye'de geliştirmek ve üretmektir. Güneş ve rüzgar enerjileri sektörlerini de içine alan jel akü, traksiyoner akü gibi, kombine sistemler üzerinde çalışıyoruz. Bu alanda da yeni ürünlerle pazara girdik ve önümüzde iddialı hedeflerimiz var.” dedi.

yigit-aku.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.