“Yılın Altın Markası” EAS Akü oldu

“Yılın Altın Markası” EAS Akü oldu

Tüm Tüketicileri Koruma Derneği (TTKD), EAS Akü, ‘2012 Altın Marka Ödülü’ ne layık gördü.

Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından Aralık 2011 tarihinde 'Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz' logosunun kullanım hakkını kazanan EAS, 2012 tarihinde ise “2012 Altın Marka” ödülünü aldı.


"TTTK logosunu kullanım hakkına sahip oldu"
Yapılan araştırmalar sonucunda, birçok firma incelendi ve akü sektöründe EAS markası, bu ödülü almaya hak kazandı. Ödül kategorisi kapsamında, tüketicilerin önerileri ve şikâyetleri karşısında firmanın tutumu ve müşteriye yaklaşımı değerlendirildi. Bunun sonucunda, müşteri memnuniyetini sürekli geliştirerek fark yaratan İnci Akü San. ve Tic. A.Ş firmasının ürettiği başarılı markalarından EAS “Yılın Altın Markası” olarak 'Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz' logosunu kullanım hakkına sahip oldu. "Bu ödül bizi gururlandırdı"
Arena Park AVM’de organize edilen törende ödül alan İnci Akü Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Göksel Paker “İnci Akü San. ve Tic. A.Ş’nin ürettiği en önemli markalarından biri olan EAS‘ ın “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” logosunu kullanım hakkını kazanması ve “Yılın Altın Markası” ödülünü alması bizleri gururlandırdı. Tüketiciler tarafından güvenilir bir marka olarak bilinen EAS, bu ödülle başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu. Sektöründe ilk Ar&Ge merkezine sahip olan İnci Akü, sürdürülebilir markalar kapsamında müşteri memnuniyetini en üst noktaya taşıyabilmek için yaptığı çalışmalar sonucunda sektöründe ilk ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetimi Sistemi belgesini aldı. Markalarımızdan EAS’ın güvenilir bir marka olarak bilinmesi bu güçlü yapının bir parçası olmasından ileri geliyor.” dedi. Paker, konuşmasını, “Pazarda fark yaratan ve 2011 yılında hiç şikâyet almayan EAS markasına bu ödülü layık gördüğü için TTKD’ye teşekkür ediyoruz” diyerek tamamladı. www.tasimacilar.com 28.03.2012/11:22