Yılın Başarılı Ekibi Büyük Ödülü İnci Akü’nün

Yılın Başarılı Ekibi Büyük Ödülü İnci Akü’nün

Türkiye Kalite Derneği İzmir Şubesi tarafından verilen “2012 yılı Ege Bölgesi Kalite ve Yılın Başarılı Ekibi Ödülleri”nde İnci Akü 'Yılın Başarılı Ekibi Büyük Ödülü'nü aldı.

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) İzmir Şubesi’nin her sene düzenlediği Yılın Başarılı Ekibi Ödülleri’nde, İnci Akü Yalın Takımı yaklaşık 1 yıl süren çalışmalarının ardından “Starter Akü Üretiminde, Montaj Hatlarında In-Line Çalışarak Hat Dengeleme Projesi”yle kalite ve verimlilik iyileştirmeleri sağlayarak “Yılın Başarılı Ekibi Büyük Ödülü”nü kazandı. Kalite dünyasının en önemli organizasyonlarından “Mükemmelliği Arayış Sempozyumu” yoğun katılımla gerçekleşirken, çeşitli kategorilerde ödüller sahiplerini buldu. İnci Holding bünyesinde her yıl düzenlenen Cevdet İnci Teşvik Ödülleri’nde ikincilik, İnci Akü Proje Yarışması’nda ise birincilik elde eden İnci Akü’nün Yalın Takımı 2012 Ege Bölgesi Kalite ve Yılın Başarılı Ekibi Ödülleri’nden de ödülle döndü.


“Başarımız bu ödülle tescillenmiş oldu”
Ödülle ilgili değerlendirmede bulunan İnci Akü Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Göksel Paker, “Kurum içi ödül programlarımızda ödüllendirilen Yalın Takımımız’ın aynı zamanda 2012 yılı Ege Bölgesi Kalite ve Yılın Başarılı Ekibi Ödülü’ne layık görülmesi bizi çok gururlandırdı. İNCİ İmalat Sistemi (İNİS) ile başlayan Yalın Yolculuğumuz’un başarısı, bu ödülle bir kez daha onaylanmış oldu. Kazanılan faydaların yanı sıra ekip çalışmasının etkinliği, projenin kaynak ve zaman planı açısından tutarlığı da bizim için çok önemliydi. Ekip arkadaşlarımın hepsi bir diğerinin destekçisi ve tamamlayıcısı oldu. Bu nedenle ayrı bir mutluluk yaşıyoruz. Ulusal Kalite Hareketinin ülkemizdeki temsilcisi olan KALDER’in toplam kalite ve mükemmellik kavramlarının hayata geçirilmesi için göstermiş olduğu özveriyi kurum olarak önemsiyor ve kalitenin kurum kültürümüzün bir parçası olması için çalışıyoruz. Çalışanlarımızı iş süreçlerini geliştirmeleri hususunda teşvik ediyoruz. Yalın Takımımızın üyelerini başarılarından dolayı tebrik ediyoruz” dedi. www.tasimacilar.com 21.06.2012/11:23