Yılın Filo Kamyonu yine DAF LF oldu

Yılın Filo Kamyonu yine DAF LF oldu

DAF Trucks, 2018 Ticari Filo Ödülleri'nde pazar lideri DAF LF dağıtım serisi ile İngiltere’de, geçen yıl da almış olduğu, “Yılın Kamyonu” unvanını aldı. Bu yılki ödül ile DAF, Avrupa pazarında en iyi ödülünü beşinci defa aldı.

Sert rekabete karşın DAF LF, filo operatörleri ve DAF'ın satış sonrası destekleri ile çok yönlülüğü, güvenilirliği ve her yönüyle çekiciliği ile yine bir zafer kazandı. DAF’ı rakipsiz yapan şeyin güçlü desteği, güvenli olması ve düşük işletme maliyetlerini aynı anda sağlayabilmesi olduğunu belirten jüri üyeleri LF’in filo olarak tekrar ünvanını koruduğunu da söylediler. Kentsel ortamlardaki çok yönlülüğü belirleyici özelliği olan LF, geniş kabin ve rafine sürüş deneyimi ile DAF’ı sürücülerin gözdesi yapıyor.

DAF Trucks'ın premium XF serisi - CF serisinin yanı sıra - öncelikli olarak “2018 Uluslararası Kamyonu” seçildi ve daha sonra Polonya, Slovakya, Slovenya ve Kuzey İrlanda'da Yılın Ulusal Kamyon Ödülü’nü aldı.

DAF Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü, aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi Richard Zink: “Ödülü yeniden kazanmak doğal olarak bizi çok heyecanlandırdı.Bu saygın şirketin huzurunda bu kategorideki yarışma ile LF, yine en iyi kamyon olduğunu kanıtladı.” Diyerek LF’in başarısını yorumladı.

daf-lf-yilin-kamyonu.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.