Yılın İlk Isuzu Visigo'ları Side Turizm'de

Yılın İlk Isuzu Visigo'ları Side Turizm'de

Sektörün tanınmış turizm firması Side Tur, tercihini güven, kalite ve konfordan yana kullanarak, bu yıl Isuzu ile yola devam kararı aldı. Side Tur, Antalya’da düzenlenen törende 10 adet Isuzu Visigo’yu teslim aldı.

Geçtiğimiz günlerde Antalya’da Esay Otomotiv’in Seyidoğlu Şubesi’nde düzenlenen törende, sektörde yerini giderek sağlamlaştıran kalite ve güven deyince ilk akla gelen markalardan biri olan Isuzu bir teslimata daha imza attı. Özellikle turizm taşımacılarının bir numaralı tercihi haline gelen, Isuzu Visigo yeni sahibi Side Tur yetkililerine teslim edildi.

Teslimat Töreni Renkli ve Kalabalıktı

10 adet Isuzu Visigo teslimatı yapılan ve Antalya’da düzenlenen törene ilgi oldukça yoğundu. Teslimat törenine Side Tur ortaklarından Hasan Yılmaz, Ömer Bulut katılırken, Isuzu ’dan Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Satış Müdürü Efe Yazıcı, Pazarlama Müdürü Bilge Gündüz, Otobüs Satış Şefi Onur Çetinkaya, Bölge Satış Sorumlusu Ferhat Sancaklı, Esay Otomotiv ortaklarından ise Esat, Ali ve Yusuf Göyük katıldı.

Yılmaz: ‘Aracı görmeden siparişini verdik’

Törende yapılan konuşmada Hasan Yılmaz, yeni Visigo’yu bir yıl beklediklerini, iyi bir araç çıkacağı güvencesiyle, aracı görmeden siparişini verdiklerini, bekledikleri gibi bir araç bulduklarını belirterek, “Isuzu’ya sonuna kadar güvendiğimiz ve A kalite araç çıkaracağından emin olduğumuz için bu kadar rahatız, buna ‘duygusal aşk’ diyebilirsiniz. Visigo’yu teknoloji harikası olarak değerlendiriyorum. Konfor ve teknoloji düzeyi çok iyi; ekonomikliğiyle çok kazanç sağlayacak” dedi.

Tamay: ‘Yeni ürün ülke turizmine hayırlı olsun’

Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Side Tur’un Visigo alımlarıyla filosunu güçlendirdiğini söyledi: “Side Tur’un da yeni çıkan bir araçtan 10 tane tercih etmesi bizim için önemli bir gösterge. İlk teslimatı bugün yapmanın bir özelliği de var; bugün benim doğum günüm. Geçen yıl doğum günümde Manisa’da büyük bir teslimat yapmıştık. Bu sene de doğum günüme Visigo’nun ilk 10 adedinin teslimatını yapmak nasip oldu. Herhalde bu bir uğurdur diye düşünüyorum. Yeni ürünümüzün ülke turizmine, taşımacılara hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

www.tasimacilar.com


 


 


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.