Yılın ilk proje kargosu

Yılın ilk proje kargosu

Hopa Limanı'na karayolu ile gelen doğal gaz sondaj ekipmanları Malta’ya gönderilmek üzere M/V Clipper Miami isimli proje gemisine yükleme işlemi devam ediyor.

Daha önce Liman tarihinde hiç elleçlemesi yapılmayan iki yeni ürünün limana getirilmesini sağlayan Hopaport çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Hopaport  Limanı'nda bugünlerde yaşanan diğer bir hareketlilikte 2015 yılının ilk Proje Kargo yükü oldu. Iğdır'da bulunan sondaj kulesi ve yan bağlantılarının da bulunduğu şantiyesini kapatan bir firma, şantiye sahasında bulunan makine ve malzeme parkını karayolu ile Hopa Limanı'na taşıyarak burada toplamıştı.

Taşıma işlemlerinin tamamlanması ardından bu defa Liman sahasında toplanan malzemeler Hopaport'a gelen Antigua/Barbuda bandıralı Clipper Miami isimli proje gemisine yüklenmeye devam ediyor. Toplam 11.174 cbm, 2.456 Ton ağırlığında olan ve 278 parçadan oluşan Proje Kargo malzemelerinin kısa bir sürede proje kargo gemisine yüklenmesinin ardından gemi Malta’ya gitmek üzere Hopa Limanı'ndan ayrılacak.

genel-mudur-burcin-ozer.jpg

Hopaport’un her türlü yükün yükleme ve boşaltmasının yapılabilir bir liman olduğunu söyleyen Genel Müdür Burçin Özer  “Biz açık ve kapalı sahalarımızla, her türlü yükü elleçlemeyi rahatlıkla yapabilecek makine parkımızla ve tecrübeli personelimizle her işin altından rahatlıkla kalkacak, kurumsal bir firmayız. Hopaport liman otomasyon sistemi sayesinde her işlem, her aşamada rahatlıkla kontrol altındadır ve buda bizim kendimize olan güvenimizi pekiştirmiştir. Yönetim kademesinden başlayarak tüm departmanlarımızda çalışan tecrübeli personelimiz kendilerine verilen her işi zaman mefhumuna bakmadan rahatlıkla yerine getirebilir bir noktadır. Kısacası Hopaport zor olanı işi başararak yapmayı kendine ilke edinmiştir. Bizde artık zor olan iş yoktur. Zamanında yerine getirilmesi gereken sorumluluk vardır” diye konuştu.

Hayati Akbaş- Hopa

hopaport-manset.jpg

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.