Yılın kamyonu Jüri Başkanı’ndan, Iveco Türkiye Genel Müdürü’ne Ödül

Yılın kamyonu Jüri Başkanı’ndan, Iveco Türkiye Genel Müdürü’ne Ödül

2013 yılının kamyonu Yeni Stralis’in lansmanı gala yemeğine katılan Truck Of the Year- Yılın Kamyonu (TOY)) Jüri başkanı Gianenrico Griffini, Iveco Türkiye Genel Müdürü Maurizio Manera’ya yılın kamyonu ödülü verdi.

Griffini:’Bu ödülü Türkiye’ye sunmaktan gurur duyuyorum’


Törende konuşan Griffini şu ifadelere yer verdi; ” 25 ülkede toplam 700,000 profesyonel okuyucuya ulaşan 25 dergiyi temsil eden 25 üye tarafından yılın kamyonu seçilen Stralis toplam 138 oy alarak birinci seçildi. Stralis’in birinci seçilmesinde 3 önemli kriter var; ‘bunlardan birincisi, Yeni Hi eSCR euro 6 motoru ile yakıt tüketimindeki artış etkisinin ortadan kaldırılması, ikincisi son derece modern, 7 inçlik ekrana sahip telematik sistemi, kabinde sağlanan ergonomi ve konfor. Daha önce Hannover fuarında sunduğum bu ödülü, Almanya dışında ilk defa Türkiye’de sunuyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Manera:’ Yeni Stralis ile ağır vasıtada yeni bir dönem açtık’


Iveco Türkiye genel müdürü Maurizio Manera ise yeni Stralis ile ağır vasıtada yeni bir dönem açtıklarını yeni Stralis’i deneyen müşterilerin de juri tarafından takdir edilen bu üstünlükleri kendilerinin göreceğini belirtti.

www.tasimacilar.com 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.