Yılnak A.Ş, 7 kere Volvo dedi.

Yılnak A.Ş, 7 kere Volvo dedi.

39 yıldır uluslararası taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Yılnak A.Ş., filosunu yedi adet Volvo FH16 700, 6x4 ile güçlendirdi.

1973 yılında Ankara’da taşımacılık faaliyetine başlayan Yılnak A.Ş., mesleki tecrübesiyle yaptığı araç seçimini Volvo’dan yana kullandı. Yılnak, yeni teslim aldığı yedi adet Volvo FH16 700 6x4, dünyanın en yüksek çekiş gücüne sahip araçlar arasında biliniyor. Yılnak, yeni teslim aldığı yedi adet Volvo FH16 700 6x4 ile filosundaki Volvo adedini 22’ye yükseltti. Bu özel çekicilerin teslimatı için düzenlenen törende Yılnak A.Ş. adına konuşan Dursun Gece; “Volvo Kamyon, Yılnak A.Ş. olarak bizlerin yine öncelikli tercihi oldu. Araçlarımızın iş anlayışımıza uygun, yükümüzü sorunsuz taşıyabilecek güçte, aynı zamanda da ekonomik, çevre dostu ve son teknolojik donanımlara sahip olması bizim için çok önemli. Bu nedenle bizimle aynı fikirde olan Volvo Kamyon ile işbirliğimize devam ediyoruz” dedi. "Yılnak A.Ş. ile verimli bir işbirliğimiz var"
Volvo Kamyon İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Müdürü Emre Kirazcı ise konuşmasında “Yılnak A.Ş ile verimli işbirliğimizin ileriki dönemlerde de güçlenerek devam edeceğini umuyoruz. Volvo FH16 700 oldukça güçlü ve özel bir çekici. Bu çekicilerimizin Yılnak gibi alanında ön plana çıkan ve değerlerinden ödün vermeyen firmalar tarafından tercih ediliyor olmasından büyük mutluluk duyuyoruz’’ dedi. www.tasimacilar.com 06.02.2012 / 17:16