Yine Metro Turizm, Yine Eğitime Destek

Yine Metro Turizm, Yine Eğitime Destek

Metro Turizm, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen, Genç Türkiye Zirvesi’nin Altın Sponsor’u olarak öğrencilerin sempatisini kazanmayı başardı.

Metro Turizm sadece taşımacılık alanında adından bahsettirmekle kalmıyor aynı zamanda arkaya arkaya gerçekleştirdiği eğitime destek projeleri ile gündemde kalmaya devam ediyor.Metro Turizm, Türkiye’nin 81 ilinde eğitim veren 164 üniversiteden öğrenciyi hiçbir ayrım gözetmeksizin, tüm coşkularıyla Genç Türkiye Zirvesi’ne katılan 1000 üniversite öğrencisinin İstanbul’a ulaşımını ve İstanbul içerisindeki transferlerini ücretsiz olarak karşıladı. Cumhuriyet tarihinin en dinamik gençlik projesi olarak ifade edilen Genç Türkiye Zirvesi, gençleri tek bir platformda toplayarak “Ekonomik Hedefler”, “Uluslararası İlişkiler ve Stratejiler”, “Enerji Stratejileri”, “Bilim Teknoloji”, “Gençlik Politikaları”, “Ulaşım - Bilişim Teknolojileri” gibi konu başlıklarında bir dizi seminer düzenlendi. Etkinliğin açılışı Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç gerçekleştirdi.

Metro Turizm öğrencileri ücretsiz taşıdı


Genç Türkiye Zirvesi’nin Altın Sponsoru olan Metro Turizm Türkiye’nin dört bir yanından zirveye katılan öğrencilerin İstanbul’a ulaşımını ve İstanbul içerisindeki transferlerini ücretsiz karşılayarak, eğitime verdiği desteği bir kez daha ortaya koydu.

Bakan Suat Kılıç, Metro Turizme plaket verdi

 

Zirve’nin açılış törenine Metro Holding Ceo’su Ertan Çakır, Metro Turizm Genel Müdürü Umut Kahraman, Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dinçer Yirmibeşoğlu ve Kurumsal İletişim Müdürü Arzu Yaman katıldı. Genç Türkiye Zirvesine Altın Sponsor olarak destek olan Metro Holding’in CEO’su Ertan Çakır Bakan Suat Kılıç’ın elinden verdikleri destek adına plaket aldı. Açılışın ardından Metro Turizm standını Zirve’nin düzenlenmesine öncülük eden Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü İsmail Yüksek ziyaret etti.

www.tasimacilar.com 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.