Yokohama Avrupa Bölgesi Bayileri ile Test Sürüşü Etkinliğinde Buluştu

Yokohama Avrupa Bölgesi Bayileri ile Test Sürüşü Etkinliğinde Buluştu

Üstün teknolojisi, yüksek performans ve yol tutuşun adı olan Yokohama, Almanya’nın Grevebbroich’teki ADAC Test Merkezi’nde gerçekleştirdiği ‘Bayi Test Sürüşü Etkinliği’’nde performansını bir kez daha sergiledi.

Yokohama, İngiltere, İspanya, Almanya, Macaristan, Türkiye, Danimarka, Finlandiya, İzlanda ve aralarında Kazakistan’ın da bulunduğu pek çok ülkedeki bayilerinin katılımıyla Grevebbroich’teki ADAC Test Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katıldı. Nurburgring’deki Test Merkezi Ekibi işbirliğinde düzenlenen organizasyonda Yokohama’nın ürün bilgisi seminerleri ve sunumları da yapıldı.


Yolların yeni hakimi ADVAN Sport V105’ler

Etkinlikte Yokohama’nın yeni amiral lastiği “ADVAN Sport V105”, ADAC pistinin farklı bölümlerinde test edildi. İki gün süresince ıslak ve kuru zemin olmak üzere farklı yol koşullarında gerçekleştirilen test sürüşlerinde Yokohama üstün performans sergiledi. Markanın ekolojik ve yakıt tasarrufu sağlayan lastiği BluEarth AE01’nin de test edildiği etkinlikte, Yokohama mühendisleri, test sürücüleri, eğitmenleri ve ülke distribütörleri ile bilgi alışverişinde bulunma ve ilgi alanlarını tartışma imkanı da yakaladı. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.