Yokohama Başarılı Bayilerini Ödüllendirdi

Yokohama Başarılı Bayilerini Ödüllendirdi

Yokohama Lastikleri, en başarılı satışı gerçekleştiren 37 yetkili bayisini Tayland Fabrika gezisiyle ödüllendirdi.

Baytur Motorlu Vasıtalar, sezonu başarı ile kapatan 37 Yokohama yetkili bayisini Tayland’daki Fabrika gezisiyle ödüllendirdi. Yokohama’nın en büyük fabrikasını gezme fırsatı yakalayan bayiler,

Yokohama’nın lastik teknolojisi ve üretim süreçleri ile ilgili bilgi aldılar. Yokohama Satış Müdürü Birol Akan’ın eşlik ettiği gezide bir çok farklı mekan da ziyaret eden bayiler, Tayland’ın renkli kültürünü tanıma fırsatı da buldular.

Yıllık 4 milyon, günlük 11.800 adet kapasiteyle üretim

2005 yılında üretime başlayan Yokohama Tayland Fabrikası lastik üretiminin büyük bir bölümünü Kuzey Amerika ve Avrupa’ya ihraç ediyor. Günlük 1050, yıllık 357 bin adetlik üretim kapasitesine sahip olan kamyon ve otobüs lastik üretim fabrikası aynı zamanda yeni nesil çevre dostu lastiklerin tasarımının da yapıldığı bir tesis. Asya’nın en büyük test sürüş pistine sahip olan tesiste lastiklerin AR-GE çalışmaları da gerçekleştiriliyor. Marka aynı tesiste 2006 yılından bu yana, otomobil ve hafif ticari araçlar için de yıllık 4 milyon (günlük 11.800) adet kapasiteyle üretim gerçekleştiriyor. Çevreye verdiği önemli öne çıkan tesise ekilen 37 bin kauçuk ağacı ile yılda 262 bin 400 kg karbondioksit (CO2) absorbe edilebiliyor.


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.