YOKOHAMA Lastikleri Kışa Meydan Okuyor

YOKOHAMA Lastikleri Kışa Meydan Okuyor

YOKOHAMA, sıcaklığın +7˚C’nin altına düştüğü hava şartlarında kış lastiklerinin kullanılmasını ve 4 lastiğin de birden değiştirilmesini tavsiye ediyor.

YOKOHAMA’nın kış lastikleri ürün yelpazesinde yer alan W.drive ailesine ait kompakt araçlar için üretilen V903, hafif ticari araçlar için üretilen WY01 ile SUV modellere özel üretilen GO71 model lastikler zorlu yol koşullarında üstün performans ve güvenli sürüş sunuyor.

Kış koşullarına güvenli sürüş sunan W.drive serisi

W.drive ailesinde küçük sınıf araçlar için güçlü çekiş sunan V903, Nakliye, Yük Aracı ve Kamyonetler için ise yeni WY01 ürünleri bulunuyor. Tüm kış koşullarında yüksek performans isteyen müşteriler için üretilen W.drive serisi ürünleri karlı ve ıslak zeminlerde üstün drenaj performansı ile yüksek hızlarda güvenli sürüş hissi sunuyor. Düşük yuvarlanma direncine sahip yakıt tasarrufu sunan ürünler yanak kesikleri ve çizilmelere karşı da yüksek direnç gösteriyor.

Binek sınıf araçlar için V903

W.drive ailesinin kompakt araçlara özel serisi V903, küçük ve orta sınıf ölçekli araçlar için dizayn edilmiş kış lastiği deseni. Çok yönlü dişli deseni ile V903 karlı ve buzlu yollarda tutunmada, frenlemede üstün performans sergiliyor. Yokohama’nın orjinal çok katmanlı yapısı karlı ve buzlu zeminlerde lastik bloklarını sabit tutarak lastiğin etkisini maksimize ediyor.

Hafif ticari araçlara özel WY01

W.Drive WY01, karlı ve buzlu zeminlerde kolay sürüş imkanı sağlıyor. 2012 Avrupa yönetmeliğinde yer alan kriterlere göre üretilen WY01, kış performansından ödün vermeden düşük yuvarlanma direnci ve düşük gürültü seviyesi sunuyor. Dayanıklılığı ve direnci artıran özel sırt deseni ile üretilmiş WY01,uzun yolculuklardan sonra bile 3 geniş kanal ile sağlanan mükemmel su boşaltım performansına sahip. BluEarth teknolojisine göre üretilen lastik ıslak zeminde frenleme ve yol tutuşta üstün performans sunuyor. 

SUV’lara özel G071

SUV araçlar için özel olarak geliştirilmiş olan G071, karlı ve buzlu yolda üstün performans sağlıyor. Lastik yapısı güçlendirilen seride, orjinal buz tutucu hamur sayesinde konforlu sürüşe ek olarak kış koşullarında daha güvenli sürüş sağlanıyor. Lastikteki zigzag şekilli orta blok sayesinde kenar etkisi artırılıyor. Zigzag orta oluklar aynı zamanda karı yayıyor ve buna karşılık ek kenarlar da buz üzerindeki çekişi iyileştiriyor. Ağ biçimli kanalları ile birden fazla yönde kayma en aza indiriliyor. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.