Yol Arkadaşı” Goodyear, 34 İlde kamyon şoförleriyle buluşuyor

Yol Arkadaşı” Goodyear, 34 İlde kamyon şoförleriyle buluşuyor

Kamyon şoförlerinin "Yol Arkadaşı" Goodyear, "Yollarda Beraber, Yıllarca Beraber" diyerek bu yıl da Türkiye’yi dolaşıp, 34 şehirde kamyon şoförleriyle buluşmaya devam ediyor.

Goodyear, "Yol Arkadaşı" kamyoncu müşterileri ile Nisan ayından itibaren Türkiye çapında bir araya geliyor. Goodyear tarafından 3’üncü kez düzenlenen ve geleneksel hale gelen etkinliğin amacı kamyon şoförleriyle bir araya gelerek, onların ihtiyaç duyduklarında yanlarında olduklarını vurgulamak.

18 Nisan’da Tekirdağ Motorlu Taşıtlar Kooperatifi’nde Goodyear yöneticilerinin katılımıyla başlayan etkinlikte Goodyear yetkilileri, kamyon lastiklerindeki yenilikler, yeni ürünler ve kampanyalar ile ilgili katılımcıları bilgilenirken bu etkinlikler içinde ayrıca ödüllü yarışmalara da yer verildi.

Goodyear’ın her daim tüketicilerinin ihtiyaç ve isteklerine önem verdiğini vurgulayan Goodyear Ticari Lastikler Direktörü Mahmut Sarıoğlu, "Bu yıl Türkiye’nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine 34 şehre gideceğiz. Yol Arkadaşım aktivitemizle kamyoncu dostlarımıza yakın olmanın yanında yeni ürün ve hizmetlerimiz konusunda onları bilgilendireceğiz. Ayrıca satış sonrası hizmetlerimizle en zorlu koşullarda bile onların yanında olduğumuzun altını bir kez daha çizeceğiz" dedi.

Kooperatifleri ziyaret edecek olan Goodyear yetkilileri, 26 Haziran 2013’e kadar sürecek olan etkinliklerde Tekirdağ ve Edirne’den başlayarak, Kırklareli, İzmit, Bursa, Eskişehir, Bursa, Çanakkale, Manisa, Uşak, Manisa, İzmir, Muğla, İzmir, Isparta, Antalya, Konya, Kayseri, Mersin, Adana, Gaziantep, Şırnak, Şanlıurfa, Adıyaman, Elazığ, Malatya, Sivas, Trabzon, Ordu, Amasya, Kırıkkale, Kastamonu, Bartın, Düzce, Bolu, Sakarya, Yalova gibi Türkiye’nin dört bir yanındaki illerde kamyoncu dostları ile buluşuyor. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.