Yolcu talepleri Neoplan’a ilgiyi artırdı

Yolcu talepleri Neoplan’a ilgiyi artırdı

Turizm ve yolcu taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmalar, yolcuların taleplerini dikkate alarak Neoplan’ı tercih ediyor.

Gerçekleştirilen teslimatlarla Şehirlerarası Turizm taşımacılığı yapan Nevşehir Dirikoç, Özzeynepoğlu Turizm, Öz Sivas Huzur Turizm, Özpınarbaşı Turizm ve Güney Petrol’ün seçimi de Neoplan oldu. Yolcuların talepleri etkili oldu
Bireysel otobüs firmalarından Güney Petrol filosuna da 2 adet Neoplan Cityliner kattı. Firma yetkilisi Mümin Ünal, Vatan Turizm’de çalışacak yeni otobüsleri, yolcuların taleplerine cevap vermek için tercih ettiklerini söyledi.


Filoya yeni Neoplan Starliner katıldı
Yatırımlarına MAN seyahat otobüsleri ile devam eden Nevşehir Dirikoç firması, filosuna yine Neoplan Starliner otobüs ekledi. Yeni otobüslerini MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Bölge Satış Yöneticisi Ufuk Demirer’den teslim alan araç ortağı Ahmet Karaaslan, yolcu memnuniyeti ve taleplerin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.


Masrafsız Neoplan’dan çok memnunuz
Araç filosuna 1 adet Neoplan Otobüs katan Özzeynepoğlu Turizm Servis Taşımacılık’ın sahibi Sedat Özata Neoplan’dan daha önce de çok memnun kaldıklarını belirtti. Tourliner modelini tercih etmelerinde yolcu taleplerinin önemli olduğunu ifade eden Özata, “Yolcularımız bizi marka ve model konusunda teşvik ediyor. Ayrıca masrafsız bakım ve düşük yakıt giderine sahip otobüslerden çok memnunuz“ dedi.


Filolar yeni Tourliner ile değişecek
Öz Sivas Huzur Turizm’in sahibi Sedat Özata, yeni otobüsünü MAN Bölge Satış Yöneticisi Ufuk Demirer’den teslim aldı. Maliyetinin uygunluğu nedeniyle tercih ettikleri Neoplan Tourliner sayısını artırmayı planladıklarını belirten Özata, eski otobüsleri takas yapıp filolarını yeni modellerle değiştireceklerini söyledi.


Yakıt ve bakım otobüsçünün en büyük gideri
Özpınarbaşı Turizm’in sahibi Sedat Kelek’e de yeni otobüsünü Ufuk Demimer teslim etti. Yakıt ve bakım masraflarının otobüsçünün en büyük gideri olduğunu vurgulayan Sedat Kelek, MAN ve Neoplan’ı az yakıt tüketimi ve uygun maliyetleri nedeniyle seçtiğini, filolarına bundan sonra da aynı markaları katacaklarını belirtti.


www.tasimacilar.com 16.07.2012 / 10:57