Yollara adını yazan Ulusoy “Süper Marka” seçildi

Yollara adını yazan Ulusoy “Süper Marka” seçildi

70 yıla sığdırılan, yolcu taşımacılığı alanında isim yapmış Ulusoy Seyahat, Superbrands Türkiye tarafından 2 yılda bir belirlenen, 'Türkiye’nin Süper Markaları' listesinde ‘Süper Marka’ seçilerek, sektöründeki başarısını taçlandırdı.

76 yıldır yolarda yolcu taşımacılığının kurallarını ve standartları belirleyen Ulusoy, aldığı “Süper Marka” ile rakipsizliğini bir kez daha tescilledi. Yılların getirdiği tecrübe ile milyonlarca insan taşıyan, müşteri memnuniyetini esas alan Ulusoy, Superbrands Türkiye tarafından iki yılda bir belirlenen “Türkiye’nin Süper Markaları” listesinde yer alan 159 markadan biri oldu.

Milyonlar : ’Ulusoy’ dedi

Türkiye’nin sektöründeki en saygın markalarının seçici kurul ve araştırma şirketi Nielsen’in ölçümleriyle belirlenen sıralamada şirket büyüklüğünün yanı sıra teknolojik altyapısı, markalaşmaya yapılan yatırım, iş gücü kalitesi, yaratıcılık, sosyal sorumluluk projelerine katkı ve marka devamlılığı gibi kriterler belirleyici oldu.

‘7 gün 24 saat yolcularımızın beklentilerine cevap verdik’

Bu yılki “Türkiye’nin Süper Markalar” listesi iş dünyası, özel sektör, marka konusuyla ilişkili sivil toplum kuruluşları yöneticilerinden oluşan seçici kurul tarafından belirlendi. Listede sektöründe ilk ve tek marka olarak yer almaktan ötürü büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Ulusoy ve Varan Otobüs Grubu Genel Müdürü İmran Okumuş, “Ulusoy isminin bu önemli listede arasında yer alması, 76 yıldır edindiğimiz tecrübe, kültür ve belirlediğimiz yüksek standartlarla doğru adımlar attığımızın bir göstergesi. Ulusoy ve Varan olarak yılda 6 milyondan fazla yolcuya hizmet veriyoruz. Kazandığımız bu başarıyla Türkiye’de ve hizmet verdiğimiz ülkelerde 7 gün 24 saat yolcularımızın ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde karşılayıp, güvenli ve rahat bir yolculuk yapmalarını sağlamak için yenilikçi hizmetlerimize yenilerini eklemeyi sürdüreceğiz. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

70 Yılda Birikenler

Türkiye genelinde 550 bilet satış ofisi bulunan, 1.200’ü aşkın personeli ile hizmet veren, karayolu yolcu taşımacılığı pazarının yüzde 10’una sahip olan Ulusoy ve Varan’ın toplam 450 otobüs, 150 servis aracı bulunuyor. Özel kalkış terminalleri, ücretsiz otopark hizmetleri, bazı seferlerinde sıcak yemek ya da açık büfe kahvaltı servisleri, kişiye özel TV, internet bağlantısı, uydu ve cep telefonu kullanımının serbest olduğu, yılda 6 milyonun üzerinde yolcu taşıyan Ulusoy ve Varan'ın Marmara, Ege, Akdeniz, Orta Anadolu, Karadeniz ve bölgelerinde 60’ın üzerinde güzergahı bulunuyor. Ulusoy ve Varan’ın Avusturya, Macaristan, Almanya, Bakü, Tiflis ve Batum’a düzenli sefer düzenliyor. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.