Yollarda da güvenli turizm sertifikası…

Yollarda da güvenli turizm sertifikası…

Türkiye çapında gerçekleştirdiği güvenli operasyonlarla 26 yıldır kesintisiz hizmet veren SENA Turizm, filosunda bulunan tüm araçları için ‘Güvenli Turizm Sertifikası’nı yapılan denetimlerin ardından almaya hak kazandı.

Anltay merkezli SENA Turizm, gerekli tüm önlemleri alarak COVID - 19  salgın hastalık sürecine gösterdiği hassasiyetle, tüm filosuna ‘Güvenli Turizm Sertifikası’ aldı.  Bu girişimiyle Sena Turizm aynı zamanda sektörün en fazla sertifikalı araç sayısına sahip firma olarak listede zirveye ulaştı. Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı tarafından yetkilendirilen şirketlerce sertifikalandırılan SENA Turizm Operasyon Müdürü Necati Çetiner, 26 yıldır personel ve turizm taşımacılığı sektöründe kesintisiz hizmet verdiklerini dile getirerek, pandemi döneminde hızla önlemler aldıklarını söyledi. Özel bir ekip kurarak süreci kontrol altına aldıklarını dile getiren Çetiner, “Kurduğumuz bu ekip her sefer sonrasında araçlarımızın dezenfekte ihtiyaçlarını detaylı bir şekilde yerine getiriyor. Tüm personelimizi ve kaptanlarımızı özel eğitime tabi tutarak, tedbirlerimizi her çalışma gününde güncelliyoruz” diye konuştu

YOLCULAR HER SEFERDE KONTROL EDİLİYOR

Sosyal mesafe kuralları gereği oturma düzeninin aralıklı olarak yeniden revize edildiği transfer araçlarında, her sefer sonrası azot içerikli dezenfekte  işlemlerinin gerçekleştirildiğini açıklayan Necati Çetiner, “Güvenli Turizm Sertifikasyon Programı çerçevesinde, ‘tur ve transfer amaçlı karayolu taşıt işletmelerinde pandemi süresince uygulanacak olan COVID - 19 ve hijyen uygulamaları değerlendirme kriterleri kapsamında gerekli koşulları yerine getirdik. Tüm dünyaca geçerliliği tanınan sertifikanın, COVID - 19 güvenlik kurallarının tam olarak uygulanması sonrası gerçekleştirilen denetim sonucunda  verildi. Bu bağlamda araca binmeden önce yolcularımızın ateşlerini ölçüyor, alınan tedbirler hakkında bilgilendiriyoruz. Araçlarımızda görünür noktalarda alınan tedbirler 3 dilde bilgi amaçlı yer alıyor. Biz taşımacılık sektörü içinde araçlarının tamamı için ‘Güvenli Turizm Sertifikası’ alan tek şirket olduk. Yolcularımızın sağlıklı bir şekilde seyahat etmesinden sorumluyuz” dedi. 

servis-araclari-covid-yasagi-001.jpg

 

sena1.jpg

sena2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.