Yolların Yeni Starı: Temsa Maraton

Yolların Yeni Starı: Temsa Maraton

Temsa’nın pazara sunduğu yeni otobüsü Maraton, bu yıl 15 Kasım Pazar günü 37’incisi düzenlenen İstanbul Maratonu’nda yüzbinlerle birlikte koştu.

Temsa Maraton İstanbul Boğaz Köprüsü’nde Yerini Aldı

   İstanbul Maratonu’nun bu yılki sponsorları arasında da yer alan Temsa’nın yeni aracı Maraton koşucuların ilgi odağı oldu. Maraton, İstanbul Boğaz Köprüsü’nde de koşuculara eşlik etti. Temsa fabrikasından gelen 150’ye yakın Temsa çalışanı İstanbul Maratonu’na katılmanın mutluluğunu yaşadılar. Boğaz Köprüsü’nde Temsa Maraton İstanbullularla birlikte muhteşem bir görüntü ve unutulmaz bir hatıra oluşturdu.

maraton.jpg

 

Dolmabahçe’de Maraton Tanıtımı

   Yeni Maraton’un süprizleri bununla da sınırlı kalmadı. Güzel bir havada koşularını tamamlayan İstanbulluları Beşiktaş Dolmabahçe’de yine Temsa Maraton karşıladı.  Dolmabahçe’de İstanbul Maraton’una yönelik düzenlenen alanda stand kuran Temsa, taşımacıların ardından bu kez İstanbul halkının ve turistlerin beğenisine sunuldu. Temsa Maraton’un tanıtımında ünlü sihirbaz Aref’in yaptığı muhteşem gösteri de büyük beğeni topladı.

maraton-ic.jpg

 

Temsa Ekibi de Maraton’da!

   Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik ve ekibi de Maraton’un tanıtım etkinliklerinde yer aldılar. Maraton’un yolların yeni starı olduğuna dikkat çeken Dinçer Çelik, “Bugün 37’incisi düzenlenen İstanbul Maratonu’na biz de yepyeni ürünümüz Maraton ile eşlik etmenin mutluluğunu yaşadık. Maraton’un başladığı uzun koşunun ilk startını da İstanbul Maratonu ile birlikte vermiş olduk. Burada bize bu imkanı sağlayan Spor A.Ş yetkililerine de teşekkür ediyoruz. Onlarla birlikte çok güzel bir işbirliği gerçekleştirdik. Yeni aracımıza halkımızın ilgisi de doğrusu bizi çok sevindirdi. Araç içindeki konfor düzeyinin herkesin büyük beğenisini kazandığını düşünüyorum. Sahip olduğu özelliklerle seyahat sürecine farklı bir konfor getiren Maraton aracımızın başladığı uzun yolculukta hem ülkemize hem de Temsa’ya büyük kazanımlar sağlayacağına inanıyoruz. İstanbul Maratonunda sadece aracımız yer almadı. Adana fabrikasından bu aracın üretimine katkı sağlayan 150’ye yakın arkadaşımız da göz nuru ve el emeği ile hayata geçirdikleri Maraton ile koşmanın mutluluğunu yaşadı.  Biz tekrar yeni aracımız Maraton’un yolunun açık olmasını diliyoruz.” dedi. 

 

temsa-ekip-002.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.