Yönetim Zirvesi Bursa’da düzenlendi

Yönetim Zirvesi Bursa’da düzenlendi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve PERYÖN Güney Marmara Şubesi tarafından bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Yönetim Zirvesi, bir kez daha farklı sektörlerden başarılı yöneticileri bir araya getirdi.

Bursa’da düzenlenen yönetim zirvesine, Kâmil Koç Genel Müdür Kemal Erdoğan’ın yanı sıra CLK Enerji Yatırım A.Ş. CEO’su İsmail Ergüneş ve SeaBird Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Kürşad Arusan gibi isimler konuşmacı olarak katıldı.

Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan Yönetmek Sanattır” teması ile Bursa’da düzenlenen 6. Yönetim Zirvesi’nde yaptığı konuşmada şirketlerin büyümesinde başarılı bir yönetim anlayışının olduğuna dikkat çekerek başarılı bir yönetim anlayışı için yönetme becerisi, şeffaflık, güven ve yenilikçiliğin önemli olduğunu belirtti.


“Hedefleri büyük, vizyonu geniş bir yönetici gelişime yön verebilir”

Başarıyı hedefleyen bir yönetici için değişimi yönetme becerisine sahip olunması gerektiğini belirten Erdoğan, “Hedefleri büyük, vizyonu geniş bir yönetici sektörün dinamiklerine hakim olup, gelişime yön verebilir. Bu konum, yöneticiye şirketinde ve sektöründe başarı getirecektir. İşin pratik kısmının yanı sıra insan kaynaklarınıza güvenmek, şeffaf iletişim, birlikte çalıştığınız kişileri karar süreçlerine katabilmek de başarının sırlarındandır. Bugünün başarılı yöneticilik anlayışının bir bütün olarak çalışanları, şirketi ve müşterileri kapsayıcı, çok yönlü bir tavır gerektirdiğine inanıyorum” dedi.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve PERYÖN Güney Marmara Şubesi tarafından düzenlenen bir günlük Yönetim Zirvesi, her kademeden yöneticiler ve yönetici adayları tarafından izlendi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.