Yüce Auto Skoda'ya  Son 5 Yılda 5 Ödül

Yüce Auto Skoda'ya Son 5 Yılda 5 Ödül

Skoda Türkiye Distribütörü Yüce Auto, Satış Sonrası Servis Hizmetlerinde yaptığı yenilikçi çalışmalarla ödüllere layık görüldü.

Yüce Auto A.Ş. Yetkili Servisleri, müşteri memnuniyetinde “Satış sonrası Servisten de Fazlası” mottosu ile beraber gerçekleştirdiği çalışmaları, “En İyi Teknik Performans göstergeleri” alanında dünya ikinciliği ödülünü kazandı. Servis Teknik Performans göstergelerinin (STLI) değerlendirildiği kategoride Yüce Auto adına ödülü 22 Kasım Almanya’da Sinsheim Teknik Müzesinde düzenlenen törende Serhat Artun teslim aldı.

Son 5 Yılda 5 Ödül

Yüce Auto Skoda, 2014 yılında Servis Teknik Performans göstergeleri kategorisinde “En fazla gelişim gösteren ülke” ödülünün ardından, 2015 yılında aynı alanda ikinci, Satış sonrası hizmetler alanında ise yılın distribütörü seçilerek ödüllendirilmişti. 2016 yılında üçüncülüğü elde ederken 2017 yılında ise “En iyi teknik performans ödülü”nün sahibi olmuştu. 2018 yılı sonuçlarında da Yüce Auto geleneği bozmayarak bir kez daha aday gösterilerek dünya ikinciliğini elde etti.

yuce_auto_ssh-odulu.jpg

 

ssh-odulu.jpg

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.