Yükseliş ISUZU'ya 3 ödül

Yükseliş ISUZU'ya 3 ödül

Yükseliş Plaza 2016 yılında araç satışı yapmış olduğu 3 segmentin ikisinde kendi bölgesinin en çok tercih edilen markası oldu.

Ayrıca yükseliş plaza yıl içerisinde düzenlemiş olduğu “Isuzu D Max buluşması etkinliği” ile 2016 yılı en iyi aktivite ödülüne layık görülmüştür.

Yine 2016 yılında Türkiye ortalamasına göre en yüksek pazar payını yakalayarak Anadolu Isuzu Otomotiv San.tic. A.Ş.tarafından istanbul da gerçekleştirilen toplantıda 3 adet plaketle ödüllendirildi.

Yükseliş Plaza Satış ve Pazarlama direktörü Ali Yüksel 2016 yılı hafif ticari araç pazarının durağan olmasına rağmen yükseliş ailesi olarak ISUZU markasını temsil etmekte olduğumuz  3 segmentin ikisinde yani kamyon ve pıck up ta kendi bölgemizde en çok tercih edilen ayrıca türkiye de tüm yetkili bayiler içerisinden  bölgesinde en yüksek pazar payına sahip bayii seçildik. Yükseliş ailesi olarak tüm personelimiz ile birlikte özverili  ve müşteri memnuniyeti odaklı  çalışmalarımızın meyvelerini hep beraber topluyoruz. Kuruluş sloganımız olan satış ve sonrasında süren dostluk ilkemizden asla taviz vermeyerek her sene daha büyük başarılara imza atma gayreti içerisinde ticari araç satış ve servis faliyetlerimize devam  etmekteyiz.

isuzu-odul.gifisuzu.gif

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.