Yükseliş’ten Karakoç’a 7 adet NLR kamyonet

Yükseliş’ten Karakoç’a 7 adet NLR kamyonet

Mersinli Karakoç firması müşterilerine gıda taşımacılığında daha hızlı hizmet verebilmek adına filosunu genişletirken tercihini Isuzu NLR kamyonetten yana kullandı.

Yıllardır Mersinde süt ve süt ürünleri üreten Karakoç firması müşterilerine daha hızlı ve daha kaliteli hizmet verebilmek için araç filosunu büyütürken Isuzu’yu tercih etti. Firma Isuzu Bayii Yükseliş Plaza’dan 7 adet NLR Kamyoneti filosuna ekledi.


“Tüm yollar Isuzu’yu gösterdi”

Uzun yıllardır süt ürünleri işiyle uğraştıklarını ifade eden Karakoç Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Karakoç 7/24 çalıştıklarını belirterek “ Zorlu arazi şartlarında günün her saatinde çalışmak zorundayız. Bizim işimizde araçlarımızın sorunsuz olması gerekmektedir. Bizim meslekte işimizi durdurmamız, ara vermemiz mümkün değil. Ayrıca araçlarımızın yakıt ve yedek parça giderlerini minimize etmemiz gerekiyordu. Bu yüzden Isuzu markasını tercih ettik” dedi.

Araç alımı amacıyla uzun süredir yaptıkları araştırmalarda Isuzu’yu tercih ettiklerinin altını çizen Yaşar Karakoç, “Herhangi bir arızamız olduğunda ise gece gündüz en kısa zaman ve en uygun maliyetle sorunumuzu çözebilmek için de yükseliş firmasından alım yaptık” dedi ve araç alımında sağladıkları kolaylıktan dolayı yükseliş plaza yetkililerine teşekkür etti.


“En iyi çözüm ortağı Isuzu NLR”

Isuzu’nu zor şartlarda dahi yüksek performans sağladığını ifade eden Yükseliş Isuzu Plaza Satış Müdürü Ali Yüksel en uygun maliyetli hizmet veren bir marka olduklarını belirterek araçla ilgili bilgi verdi.

Yüksel sözlerini şu şekilde sürdürdü: “ Karakoç firmasının satın almış olduğu Isuzu NLR, 3 metrelik faydalı şasi boyu ile kullanıcısının, şehir içinde kolay park ederek yükleme boşaltma yapma ve rahat manevra ihtiyacını karşılamaya yönelik tasarlanmış olup Üstün manevra kabiliyeti sayesinde en dar sokaklarda bile kolayca hareket edebilmektedir.

Dayanıklı ve güçlü şasi yapısı ise en önemli özelliklerinden birisidir. NLR, yüzde 80’e varan üstün tırmanma yeteneği ile zorlu arazi şartı olarak en iyi çözüm ortağı olmaya hazır. En son teknolojinin kullanıldığı 150 beygirlik Commonrail Turbo Dizel Intercooler motoruyla, hem arzulanan çekiş gücünü sağlıyor. Isuzu’nun üstün motor teknolojisinin göstergesi olan gelişmiş Commonrail teknolojisiyle yakıt tüketiminde de çok cimridir. Böylelikle uygun fiyatlı yedek parça hizmetinin yanı sıra yakıt ekonomisi ile de kullanıcısına destek olur. Isuzu, sektörde bilinen dayanıklılığı ve uzun motor ömrünün yanı sıra sunduğu yakıt ekonomisi, parça bulunabilirliği, yaygın servis ağı ve uygun servis maliyetleri, çevre dostu motoru ile müşterilerimizin kuşkusuz ilk tercihi olmaya devam ediyor.” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.