Yurtiçi Lojistik, 2013 yılını % 20 büyüme ile kapattı

Yurtiçi Lojistik, 2013 yılını % 20 büyüme ile kapattı

Yurtiçi Lojistik, portföyüne kattığı yeni müşterilerle 21 lojistik platformunda, 100 bin metrekare depolama alanı ile ulusal ve uluslararası nakliye hizmeti vermeye devam ediyor.

Yurtiçi Lojistik, 2013 yılında hem yurtiçi entegre lojistik hizmetlerinde, hem de uluslararası nakliye hizmetlerinde portföyüne kattığı yeni müşteriler ile bir önceki yıla göre % 20’lik bir büyüme gerçekleştirdi. Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre şekillendirilen esnek operasyon ve bilgi sistemleri altyapısı ile Yurtiçi Lojistik, 2013 yılında başta otomotiv ve beyaz eşya sektörü olmak üzere kazanmış olduğu yeni müşteri kontratları ile hem hizmet verdiği lokasyon sayısını hem de personel sayısını arttırdı. 

Yurtiçi Lojistikten gelişim fırsatları

Arıkanlı Holding çatısı altında 2003 yılında faaliyetlerine başlayan Yurtiçi Lojistik, müşterilerinin tedarik zinciri içinde malzeme, hizmet ve bilgi akışını, bilgi teknolojileri ile destekleyerek, kaynaktan tüketime kadar verimli bir şekilde planlamakta, uygulamakta ve müşterilerine sürekli lojistik gelişim fırsatları sunuyor.

Yurtiçi Lojistikten 5 yeni lojistik platformu

2014 yılına, mevcut 16 lojistik platformuna ek olarak hizmet vermeye başladığı 5 yeni lojistik platformu ve toplamda 100 bin metrekarenin üzerinde depolama alanı ile merhaba diyen Yurtiçi Lojistik, nakliye ve depolama hizmetlerini Türkiye’nin her bölgesine kendi altyapısını kullanarak ulaştırıyor. Sadece yurtiçi hizmetlerinde değil, uluslararası nakliye alanında da geniş acenta ağı ile tüm taşıma modlarında forwarder olarak hizmet vererek bu büyümeyi gerçekleştiren Yurtiçi Lojistik; 2014 yılında da ürün çeşitliliğini artırarak, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile büyümeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.