‘Yüz'üncü Treyler Eyüp Lojistiğin filosuna dahil oldu

‘Yüz'üncü Treyler Eyüp Lojistiğin filosuna dahil oldu

Eyüp Lojistik, 2013 yılı TIRSAN ile başlayan araç alım serüvenini son ayağında 100’üncü römorku da filoya eklemesiyle tamamladı.

Babadan oğla kamyonculuk ile başlayan ve şimdi 3. Kuşak olarak Eyüp Bartık ile lojistiğe dönüşen taşımacılık süreci firmanın birçok alanda faaliyetlerini sürdürmesiyle devam ediyor. Firma TIRSAN ile yaptığı 100 adetlik anlaşma gereği peyderpey teslim aldığı römorkların sonuncusunu da TIRSAN’ın Samandıra tesislerinde düzenlen bir tören ile filoya ekledi.

Düzenlenen toplantıya TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık katıldı.

Teslimat töreninde bir konuşma yapan TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, 1990’lı yılardan bu yana Eyüp lojistik ile çalıştıklarını belirterek “Hatta bir tarihte beraber Treyler sattık, DAF sattık. Sonra uluslararası nakliyede kendini daha fazla konumlandırdı. Doğal olarak da daha önceki ortaklığımız müşteri tedarikçi ilişkisine döndü” dedi.

 



Eyüp Lojistiğin filosunda 500’den fazla TIRSAN markası var

Eyüp Bartık’ın Gaziantep Ticaret odası Başkanlığını tebrik eden Nuhoğlu, “Eyüp Bey sektöre verdiği, ticari hayata verdiği büyük katkıları sonucunda da daha fazla birikimlerini sektörle paylaşmak ve iş dünyası ile paylaşmak için bu sene Gaziantep ticaret odası başkanlığına aday oldu ve kazandı” diyerek Eyüp Bartık’ın Gaziantep ticaret odasına yeni bir vizyon getirdiğini ve Gaziantepli iş adamları tarafından da takdir kazandığını belirtti.

Eyüp lojistiğin filosuna bugüne kadar 500’ün üzerinde araç eklediklerini ifade eden Nuhoğlu “TIRSAN olarak Eyüp lojistiğe verdiğimiz araç sayısı 500’ü geçti. Bugün de 100’üncü treylerimizi veriyoruz. 99 tanesi teslim edildi. Eyüp Lojistik Türkiye’deki 500’den fazla treyler olan nakliyecilerimiz içinde herhalde ilk 10’un içindedir. Bu da bizim için çok önemli” dedi ve alınan araçla ile ilgili şu bilgileri verdi “Treyler konusunda özellikle hem Ortadoğu da hem orta Asya’da hem Avrupa’da taşıma konusunda en ideal treylerdir. Hem rekabetçidir hem uzun ömürlüdür. Hem de alanlarda gerçekten çok memnun bu üründen. En azından Eyüp Bey çok memnun. Eyüp bey de bu konudaki bilgi ve tecrübesiyle bunu onaylayacak makamdadır. Bir ürünün kalitesi konusunda söylemi de onun için önemlidir.”
 


Yeni alımlarda tercih ine TIRSAN olacak

Römork anlamında TIRSAN’ın kalitesinin tartışılmaz olduğunu ifade eden Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık TIRSAN’ın ekibiyle güçlü bir firma olduğunu belirterek “Biz daha önce çeşitli firmalarla alımlar yaptık ama en sonunda şunu gördük ki, TIRSAN gerçekten ki biz hiçbir şekilde ürün kalitesini eleştirmedik ama diğerlerine baktığımızda bu işte farklı bir yerde olduğunu gördük. Onun içinde buraya karar verdik. Gururla söylüyorum TIRSAN’dan başka hiçbir römork yok. Römorklarımızın tamamını TIRSAN ile değiştirdik. Şu anda 500’ün üzerinde römorkumuz var” diyerek 2014 yılı alımlarında tercihi yine TIRSAN’dan yana kullanacaklarını söyledi.

Lojistik sektöründe maliyetlerin önemli olduğunu belirten Eyüp Bartık, lastik ve yakıt maliyetleri incelendiğinde TIRSAN’ın farkının ortaya çıktığını, araçların planlamasını TIRSAN ile beraber yaptıklarını ifade ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bizim bir otomotiv geçmişimiz var. Olaya teknik de bakıyoruz. Her açıdan değerlendirdiğimizde hem doğru bir ürün ortaya koyuyoruz. Hem de faydalı hale getiriyoruz. Ben TIRSAN’dan ticari olarak ekmek de yedim. Beraber iş birliği yaptık. Çetin bey ile dostluğumuz çok eskiye dayanıyor. Şimdi ise hem müşteri hem de satıcı ilişkimiz var. Diğer taraftan sosyal sorumluluk şapkamız da var. O çatı altında da hem sektörümüz için hem ülkemiz için iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz, gayret ediyoruz. Sürekli bir araya geliyoruz. Bunlarda bizim için önemli şeyler.”

Teslimat sonrası TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çeitn Nuhoğlu tarafından Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık’a plaket takdim edildi.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.