Zabıta, Öğrenci Servislerini Denetledi

Zabıta, Öğrenci Servislerini Denetledi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri, pazartesi günü başlayan yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili servis araçlarında denetimler düzenledi

Zabıta, araçlarda özellikle emniyet kemeri, cam film, araç çalışma karneleri ve uyarıcı yazıların olup olmadığını kontrol etti.

Hijyenik ve sağlık koşullarına yönelik denetimlerinin yanı sıra, gürültü ve çevre kirliliği oluşturacak olası olaylara müdahale eden Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, bu kez servis araçlarını denetledi. Yeni başlayan eğitim öğretim yılı ile birlikte şehrin belirli bölgelerinde denetimler gerçekleştiren zabıta ekipleri, araçlarda eksik görülen konular hakkında uyarılarda bulundu. Araçlarda emniyet kemeri, cam film, araç çalışma karneleri ve uyarıcı yazıların olup olmadığı yönünde kontroller gerçekleştiren zabıta ekipleri, uygunluğu yeterli olmayan sürücüler hakkında da yasal işlem başlattı. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekiplerinin de katıldığı denetimler akşam saatlerine kadar sürerken, kontrollerin eğitim yılı içerisinde sürekli yapılacağı yönünde karar alındı.

 

dsc_1807.jpg

dsc_1810.jpg

dsc_1818.jpg

dsc_1844.jpg

servis-araclari-denetlendi.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.