Zafer Kardeşler proje taşımacılığında MAN’ı tercih etti

Zafer Kardeşler proje taşımacılığında MAN’ı tercih etti

Uluslararası nakliye konusunda 40 yılı aşkın tecrübesiyle sektöre hizmet veren Zafer Kardeşler firması, filosunu özel sipariş ürünü MAN TGX 18.480 ile güçlendirdi.

Avrupa’nın birçok ülkesine nakliye hizmeti götüren ve proje taşımacılığı alanında da yatırımlarını sürdüren Zafer Kardeşler firması siparişini verdikleri MAN TGX 18.480 6X2 çekiciyi MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ’nin İstanbul İkitelli’deki şubesinde düzenlenen törenle teslim aldı.

Yapılan yatırımın proje taşımacılığı kapsamında olduğunu belirten Zafer Kardeşler firması sahibi Fevzi Zafer, proje taşımacılığının operasyon açısından ağır bir yük olduğunu söyleyerek “Bu projede özellikle MAN’ı tercih ettik. Çünkü araçların konfor ve dayanıklılığı bizim için çok önemli. Ayrıca operasyon ve yakıt maliyetleri konusunda da MAN ayrıcalık sunuyor. Bu nedenle tercihimizi MAN’dan yana kullandık” şeklinde konuştu.

Aracın firmaya hayırlı olması temennisinde bulunan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul İkitelli Şubesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun ise araçla ilgili kısa ir bilgi vererek “Sınıfının en yüksek hacmine sahip olan MAN TGX 18.480’de, otomatik şanzıman, buzdolabı ve klima gibi en üst donanım seviyesi bulunuyor. Araç, proje taşımacılığı için en uygun çözümü sunuyor” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.