Zeki Kaptan firmsından Volvo'ya övgü

Zeki Kaptan firmsından Volvo'ya övgü

Kuruluşundan bugüne hafriyat, dolgu, liman tahkimat işleri, nakliye ve inşaat sektörünün çeşitli dallarında hizmet veren Zeki Kaptan, tercihini Volvo'dan yana kullanmaya devam ediyor.

1987 yılından bugüne izlediği istikrarlı çizgiyi 2002 yılında yeniden yapılanarak daha dinamik bir noktaya taşıyan Zeki Kaptan, liderliğini sahip olduğu güçlü makina parkına ve müşteri memnuniyetine bağlıyor: “Hiçbir zaman önce iş gelsin, ona göre ekipmanımı yenilerim diye düşünmedim. Her zaman filomu güçlendirdim. Eğer siz güçlüyseniz, elinizdeki ekipman yeniyse ve müşterilerinizi memnun edebiliyorsanız herkes sizinle iş yapmak için sıraya girer.” Profesyonelliğin önemine de değinen Kaptan, 2002 yılında yeniden yapılandıklarında firma bünyesine katılan çok sayıda mühendis ve profesyonel sayesinde büyük bir aile olduklarını belirterek kendisinin bu ailenin başındaki baba olduğunun altını çiziyor. "Volvo’yu tek marka yapacağım"
İlk Volvo’sunu 1988 yılında kullanmaya başlayan firma, o günden bugüne farklı makineler denese de tercihi değişmemiş. “Volvo İş Makinaları dayanıklılığı ve arıza yapmamaları sebebiyle tercih etmiştim. Kullandıkça gördüm ki; bunların yanı sıra yakıt tasarruflu motor teknolojileri sayesinde maliyetlerimizi de ciddi oranda düşürüyor" diye belirten Zeki Kaptan, Bursa bölgesindeki satış sonrası hizmetlerden de çok memnun olduğunu sözlerine ekliyor: “Biz 7/24 hizmet veren bir firmayız. Bize hizmet verecek servis de bu anlayışta olmalı, arıza oluştuğu anda giderilmeli. Sektör olarak gecikmeye tahammülümüz yok. Bu açıdan Esmak bizi hiç üzmedi." İlk günden beri büyümeyi hedefleyen bir firma olarak teknolojiyi yakından takip ettiklerini belirten Kaptan, tercihlerinin her zaman son teknolojiye ve günün koşullarına uygun makinalardan yana olduğunu özellikle belirterek, “Son olarak G serisi yükleyicilerden 2 adet L180G aldık. Şimdi elimizdeki diğer marka makinaları da Volvo’ya dönüştüreceğiz” dedi. "Volvo ismi kalite ile eş anlamlı"
1999 yılında stajyer olarak başladığı Zeki Kaptan firmasında bugün Şantiye Müdürü olarak görev yapan Köksal Göğdemir, işe başladığı yıl kullanılan 1988 model Volvo BM4500 lastikli yükleyicinin halen çalıştığını ve performansından oldukça memnun olduklarını söyledi. Volvo isminin kaliteyle eş anlamlı olduğunu belirten Göğdemir, "Biz makina alımı yaparken makinanın seriliğine, gücüne ve yakıt tüketimine dikkat ederiz. Volvo bu üç kriteri de karşılıyor. Yakıt tasarrufunda diğer markalardan oldukça önde. Şantiyemizde çalışan operatörler de Volvo ile çalışmak istiyorlar. Güçlü makina olduğu için fazla yorulmuyorlar, Volvo'nun kabini de oldukça konforlu" sözleriyle memnuniyetini dile getirdi. www.tasimacilar.com 29.12.2012 Saat:17:50