ZF Aftermarket Türkiye’nin Yeni IAM Satış Müdürü

ZF Aftermarket Türkiye’nin Yeni IAM Satış Müdürü

Yapılan yeni atama ile Marc Schneider, şirketin Sachs, Lemförder ve TRW markalarının satışından sorumlu ZF Aftermarket Türkiye IAM Satış Müdürlüğü görevine getirildi.

Yeni görevinde Marc Schneider’i tebrik eden ZF Aftermarket Türkiye Genel Müdürü Selim Aydınlıoğlu, “Sektördeki iddiamızı, güçlendirdiğimiz genç ve dinamik kadromuz ile destekliyoruz. Bu yıl yaşanan sektörel daralmayı istikrarlı stratejimizle aşıp, birçok yeni ürün ve hizmet ile ZF’nin Türkiye otomotiv pazarındaki öncü konumunu pekiştireceğiz.” dedi.

Yaklaşık iki yıldır Türkiye’de Sachs ve Lemförder markalarının satışından sorumlu yönetici olarak görev yapan Marc Schneider, kariyerine ZF Friedrichshafen AG'de Güney Afrika, Ürdün ve Lübnan'dan sorumlu Bölge Satış Müdürü olarak başladı. Alman-Türk Dostluk Derneği’nin aktif bir yöneticisi olarak Alman ve Türk kültürlerinin ortak mirasını vurgulayan etkinliklerde bulunan Schneider, Almanya’da Chemnitz Teknik ve Türkiye’de Ortadoğu Teknik Üniversitelerinde İşletme, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler eğitimi almıştır.

marc-schneider.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.