ZF Service Türk, 25. Yılını Düzenlediği Özel Bir Gecede Kutladı

ZF Service Türk, 25. Yılını Düzenlediği Özel Bir Gecede Kutladı

Bu yıl Türkiye pazarında 25. yılını kutlayan ZF, sektör temsilcileri ve iş ortaklarını aynı çatı altında toplayarak özel bir gece düzenledi.

1988 yılından beri Türkiye'de faaliyet gösteren ZF Service Türk, 25 yılını geride bıraktı. Bugün ZF Service Türk adı altında otobüs, kamyon, iş makineleri gibi ticari araçların şanzıman, aks, direksiyon sistemlerinin satış, satış sonrası hizmetler ve teknik servis hizmetlerinin veren ZF, ayrıca rüzgar türbinleri, tezgah şanzımanları, raylı sistemler, binek otomobiller ve askeri araç projeleri de gerçekleştiriyor.

Geceye ilgi yoğundu

Sektörde 25. Yılını kutlayan ZF Service Türk, İstanbul Conrad Otel'de özel bir gece düzenledi. Geceye 300'e yakın davetli ile ZF Türk ve ZF Friedrichshafen AG’nin üst düzey yöneticileri katıldı. Davetliler arasında OSD Genel Sekreteri Prof. Ercan Tezer, ana üreticiler Ford Trucks, BMC, Temsa, Iveco ve MAN'dan temsilciler, çeşitli savunma sanayi şirketlerinin temsilcileri ve üstyapı sektöründen Hidromek ve IMER'den yetkililer yer aldı. Uluslararası Nakliyeciler Derneği Başkanı Çetin Nuhoğlu'nu toplantıda Fehir Bulutlar temsil etti. Etkinlikte İETT, EGO, ESHOT yönetimi temsilcileri, İstanbul ve çeşitli illerde işletmecilik yapan Özel Kent İçi Ulaşım İşletmecileri ve dernek temsilcileri ile ZF’nin Türkiye'de ilk Genel Müdürlüğü görevini üstlenmiş olan Orhan Pazarbaşı da katıldı.

Oruç, teşekkürlerini sundu

Toplantı sırasında konuşma yapan ZF Service Türk Genel Müdürü Ali Oruç katılımcılara teşekkür ederek, 2014 yılı itibarı ile ZF Marine Grubu'nun da Türkiye'de kendi bünyeleri içinde hizmet vereceğini, ayrıca raylı sistemler rüzgar tribünleri alanlarında da çalışmalarını artıracaklarını ifade etti.

İş ortaklarına plaketler sunuldu

ZF'nin uluslararası pazarlar ve Türkiye'deki çalışmaları ve ürünleri hakkında bilgi verilen toplantıda, geleceğe yönelik olarak planlar da aktarıldı. Konuşmaların ardından firmanın iş ortaklarına teşekkür plaketleri sunuldu. 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.