ZF Services, İzmir raylı sistem fuarında yerini alıyor

ZF Services, İzmir raylı sistem fuarında yerini alıyor

Yeni Ecomet Şanzıman, hazırlanan tanıtım videosu ile Türk müşterisinin beğenisine sunulacak ve ziyaretçiler şanzımanın geniş kullanım alanları hakkında bilgilendirilecek

10-12 Nisan 2019 tarihleri arasında İzmir'de ilk kez düzenlenecek ve raylı sistemlere yönelik dünyanın üçüncü büyük fuarı olarak gösterilen Eurasia Rail'de ZF Services Türk olarak B salonu 360 numaralı stantta yerimizi alıyoruz. 
 
Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşecek olan fuar, her yıl ortalama 200 katılımcıya ve 12.000 ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor. Kamu ve özel sektörün en çok kullanılan ürünlerine yer veren, Türkiye’deki demir yolu ve hafif raylı sistemler üzerine sektörel gelişmelerin nabzının tutulduğu bu fuara ZF Services Türk olarak katılmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.  
 
Gelecek için EcoMet 
 
ZF, demiryolu taşıtları alanında uzun yıllara dayanan tecrübesini EcoMet ile bir araya getirerek, metro şanzımanları için de yeni standartlar oluşturuyor. EcoMet, azami 100 km/s hızda çalışan metro uygulamalarına yönelik yeni dişli kutusudur. Şık ve kompakt yapısı sayesinde fazla montaj hacmi gerektirmeyen ve sessiz çalışma için optimize edilen tasarımıyla öne çıkan EcoMet, sağlam ve ekonomik sürüş sunmaktadır. 

zf-ecomet.jpg

Get2 Raylı sistem konsepti 
 
Eurasia Rail Fuarı’nda yeni Akıllı Teknolojileri yanında çığır açan ZF Get2 Raylı Sistem Konsepti de görücüye çıkacak. Get2 Raylı Sistem Konsepti tahrik için daha fazla vites ve daha az enerji mantığı ile tasarlandı. Elektrik motoru ile dişli kutusu uyumlu bir şekilde çalışarak verimlilik ve optimizasyon sağlar. Bu sayede aynı güç seviyesinde % 5’e kadar enerji tasarrufu sağlanır.  
 
Fuara katılım kapsamında ZF Services Türk Genel Müdürü Selim Aydınlıoğlu “Bu fuara üçüncü kez katılıyoruz ve çok memnunuz. Ülkemizin gelişen ekonomisiyle birlikte hızla ilerleyen demiryolu, metro ve hafif raylı sistem altyapı yatırımlarını dikkate aldığımızda bu alanda bizim için önemli bir büyüme fırsatı olduğunu görüyoruz.” dedi. Sözlerine devam eden Aydınlıoğlu, ZF’nin Türkiye pazar payının artırılması için, markanın hem satış hem de satış sonrası hizmetlerdeki varlığını güçlendirmek üzere planlar yaptıklarını aktardı.  
 
Fuar nedeniyle İzmir’de olmaktan çok memnun olduğunu aktaran ZF Raylı Sistemler Kıdemli Satış Müdürü Tobias Hoffmann “Türkiye bizim için önemli bir pazar. Hızlı ilerleyen büyük yatırımlar dikkatimizi çekiyor. Pazardaki mevcudiyetimizi nasıl artırabiliriz diye çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca yeni teknolojilerimiz ile de pazarda fark yaratacağımıza inanıyoruz.” dedi. 

 

zf-izmir-rayli-sistem-fuari-ecoworld.jpg
 2019'da ZF'nin yeni akıllı teknolojileri daha yüksek verimlilik ve güvenlik sağlayacak 

Başarılı geçen prototip ve üretim öncesi uygulamaların ardından, uzaktan durum gözetimi sağlayan "Altyapı Tespit Sistemi" ve "ZF Akıllı Ürün Etiketi" üretimi geleceğin yıldızı olmaya aday. Avusturya’nın Graz şehrinin toplu taşıma şirketi olan Graz Linien, ilk adımı, 2019'un bahar aylarında, Akıllı Ürün Etiketi’nin ve ayrıca "Altyapı Tespit Sistemi"nin iki hafif raylı hattına kurulumunu yaparak temelleri atacak. Graz Linien, ZF'nin yeni durum gözetim çözümü ile önleyici bakımın yanı sıra kalıcı altyapı izleme fonksiyonuyla verimlilik ve güvenlikte artışı hedefleyecek.  
 
Geleceğin kapsamlı durum izleme sistemi 
 
Akıllı durum izleme sistemi connect@rail, entegre sensörlerin ve gelişmiş veri analiz araçlarının, demiryolu taşımacılığında verimlilik ve güvenliği daha ileri seviyeye nasıl götürebildiğini göstermektedir. ZF raylı sistemler için geliştirdiği çeşitli sensörler; titreşimleri, yağ kalitesini ve sıcaklık eğilimlerini kaydetmektedir. ZF tarafından geliştirilen dijital bir platform ile toplanan veriler ZF Cloud'a güvenilir bir şekilde aktarılır. Operatörler verilere bilgisayar ya da mobil cihaz üzerinden ulaşarak ZF Cloud'da toplanan analizleri ve önerilen eylem planlarını görüntüleyebilirler.   ZF, Eylül 2017’den bu yana Freiburger Verkehrs AG iş birliği ile "Akıllı Ürün Etiketi " sistemini test etmektedir. ZF, güç aktarma sistemleri ve altyapısındaki en önemli bileşenleri izlemek için çevrimiçi olarak buluttan buluta bir çözüm kullanmaktadır. Eurasia Rail 2019 fuarında ZF standına gelen ziyaretçiler, interaktif ekrandaki Akıllı Ürün Etiketi işlevlerini daha yakından görebileceklerdir.   

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.