ZF Services Türk Automechanika fuarında

ZF Services Türk Automechanika fuarında

ZF Services Türk Automechanika 2015’te yenilikçi ürünlerini ve bu alandaki deneyimlerini sergileyecek.

 

3. Salon B130 nolu Stand’da, ZF’nin şehir içi ve kısa mesafe şehirler arası otobüsler için geliştirdiği aynı zamanda özel raylı sistem araçları için de uygulamaları olan 6 vitesli ZF Ecolife şanzımanı, Şehir içi otobüsler için kullanılan RL 82-EC bağımsız ön süspansiyon’u sergilenecek. Ayrıca ticari araç kamyon-çekici uygulamalarında yaygın kullanılan ZF Ecosplit şanzıman ve Motor Sporları için geliştirilen özel ürünler de stand’da ziyaretçilerini bekliyor olacak. Bu ürünler ZF Grup’un yenilikçi gücünü ispatlamakla birlikte müşteri kazanımları açısından teknolojinin önemini de göstermekte.

Her müşteri için en uygun hizmet ZF Services Türk tarafından verilmekte.‘‘Her şey tek bir kaynaktan’’ sloganı ile ZF Services Türk; Arıza önleyici tamir, şanzıman değişimi, revizyon, şanzıman yenileme, ZF yedek şanzıman imkanı, ömür boyu garanti anlaşmaları ve eğitim hizmetleri gibi bir çok paketi içermekte.

Servis ve tamir faaliyetleri her türlü şanzıman, direksiyon sistemi ve akslar olmak üzere tüm ZF ürünlerini kapsamakta, son teknoloji ürünler ve orijinal yedek parça ile kaliteyi arttırmakta.

ZF Services

ZF Services, sistem uzmanlığının sürekli bir adım öteye taşınmasın ısağlar. Aktarma organları & şasi teknolojisi ve ZF ürün yelpazesi sayesinde entegre çözümler zunan ZF, araçların kullanım ömrü boyunca performans ve verimliliğini de garanti altına alır. ZF Services müşterilerine dünya çapında mükemmel servis çözümleri sunmakta.

ZF Services dünyanın en önde gelen servis sağlayıcıları arasında yer almaktad. 3500’den fazla çalışan ile bu iş birimi 2014 yılında 1,63 Milyar Avro’luk ciroya ulaştı. ZF Services dünya çapında 77 lokasyon ve 650 servis partneri ile hızlı ve yüksek kaliteli servis hizmeti vermekte.

ZF Services Türk

ZF Services Türk 1988 yılında kurulan, halen 50 çalışanı, merkezi deposu, 36 Bayi ve 18 Servisi ile tüm Türkiye’de yapılanmış, OE kalitesinde yedek parça sunarak mükemmel servis hizmeti veren bir şirket. ZF Services Türk, binek araçlardan ticari araçlara, iş makinalarından tarım makinaları ve marin uygulamalarına kadar birçok alanda aktif.

ZF Services’in fuardaki sunumlarına liderlik eden Genel Müdür Ali Oruç: “Tüm ürün ve hizmet yelpazasi bir kaynaktan sunulmakta ve Türkiye Satış Sonrası Hizmetler birimi tarafından kalıcı olarak desteklenmedir. Böylece müşterilerimiz gelecekte de ZF Services Türk’e güçlü bir iş ortağı olarak güvenebileceklerdir” dedi.

 

zf-fuar.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.