ZF Show Fuarında şanzımanları ile fark yaratıyor

ZF Show Fuarında şanzımanları ile fark yaratıyor

ZF, 10-18 Şubat tarihlerinde 7. Holdeki 42 numaralı standında yat ve balıkçı tekneleri için en yeni teknolojilerini sunuyor.

Uzun bir aradan sonra ilk kez önceki sene düzenlenen CNR Boat Show’da deniz severlerle buluşan ve sunduğu ürün ve teknolojiler ile ziyaretçilerden yoğun ilgi gören ZF Marine, bu yıl 13.cüsü düzenlenen CNR Boatshow fuarında ZF 2000A açılı şanzıman, ZF alüminyum baş pervane ve ZF kumanda sistemlerini sergiliyor.

ZF 2000 A açılı şanzıman

ZF “A” ve “V” tipi açılı şanzımanların üretiminde 40 yıllık bir deneyime sahip olup, motoryatlarda, süperyatlarda, hızlı teknelerde, askeri teknelerde, feribotlarda ve daha bir çok tekne tipinde binlerce referansa sahiptir. ZF “A” ve “V” tipi açılı şanzımanlar, 30 kW’ dan başlayıp 4.275 kW’a kadar güce sahip motorlar ile birlikte kullanılabilmektedir.

ZF açılı şanzımanları yüksek verimli, sessiz, hafif (alüminyum gövdeli) ve kompakttır, bütün ana klas kuruluşları tarafından klaslanabilir olup, dünya çapında satış sonrası hizmetler ağına sahiptir.

ZF TT 1001 FP ALU Baş Pervane

ZF TT 1001 FP ALU baş pervane, alüminyum gövdeli tekneler için özel tasarlanmış olup, 100 kW güve kadar kullanılabiliyor. ZF’nin Krimpen, Hollanda’daki fabrikasında üretilen thruster ailesi 2000 kW’a kadar gücü desteklerken, uzun yıllardır dünya çapındaki çok sayıdaki uygulamada tercih ediliyor ve başarılı bir performans sergiliyor. ZF’nin güvenilir bir thruster tedarikçisi olarak sahip olduğu güçlü konumun arkasında da işte bu neden yatıyor. Tüm ZF thruster sistemlerinin geliştirme, tasarım ve üretimi ZF’nin kendi bünyesinde, ürünün dayanıklılığını garanti eden kalite kontrol süreçleri doğrultusunda gerçekleşiyor.

ZF elektronik kumanda sistemleri manevra kabiliyetini arttırıyor

ZF, deniz araçları için 50 yılı aşkın bir süredir kontrol sistemleri üretiyor. Yatlar, iş tekneleri, ticari tekneler için yüksek kalitede ve son teknoloji kumanda sistemlerini üretmeye devam eden ZF, kumanda sistemleri ile pazarda önemli bir konuma sahip. Zorlu makina dairesi ve deniz koşulları için tasarlanan ZF elektronik kumanda sistemleri mekanik veya elektrik kontrollü makina ve şanzımanları kontrol edebilirken, çekici tasarıma sahip gaz kolları ile bir teknede 5 makinaya kadar seri kumanda olanağı sunabiliyor. Standart ZF elektronik kumanda sistemlerine entegre kullanılabilen el kumanda ünitesi (handheld) ile makina ve şanzımanın yanında baş ve kıç pervanelerinin de teknede istenen noktaya koyulacak soketler ile kumanda edilebilmesi olanağını sunuyor. ZF SmartCommand sistemine entegre joystick ile standart çift pervaneli teknelerde manevra yapmak çok kolay

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.