ZF'de yeni departman kuruldu

ZF'de yeni departman kuruldu

ZF operasyonel verimliliğini artırmak, satış departmanlarının üzerindeki operasyonel yükü azaltarak daha fazla müşteri odağı sağlamak ve tedarik sistemini tek bir merkezden doğru bir şekilde yürütmek üzere tedarik zincirinden sorumlu bir departman kurdu.

Kurulan Malzeme Yönetimi Departmanı Müdürlüğü’ne, 1 Ekim tarihi itibariyle şirketin operasyonlarını çok yakından bilen, 20 yıla yakın zamandır ZF ailesinin bir ferdi olan Öner Yılmaz atandı.

Yeni görevinde Öner Bey’i tebrik eden ZF Aftermarket Türkiye Genel Müdürü Selim Aydınlıoğlu, “2020 yılında küresel boyutta yaşadığımız daralmadan hızlı bir toparlanma ile çıkıyoruz. Krizi yeniden yapılanmamız için önemli bir fırsata çevirdik. Satış kadromuzdaki yapılanmadan sonra şimdi de Malzeme Yönetimi gibi kritik bir işi satış operasyonlarından ayrıştırarak yeni bir departman haline getiriyoruz. Bu pozisyona atanan Öner Bey’in çalışmalarıyla, daha yüksek müşteri memnuniyeti elde edeceğimize eminiz. Türkiye Aftermarket stratejimizi istikrarlı şekilde sürdürüp, önümüzdeki yıllarda birçok yeni ürün ve hizmet ile ZF’nin Türkiye otomotiv pazarındaki öncü konumunu pekiştireceğiz.” dedi.

Kariyerine 2001 yılında ZF’de başlayan Öner Yılmaz, sektördeki 20 yıla yakın deneyimiyle ZF ailesinin en eski ve tecrübeli üyelerinden birisi olarak malzeme ve tedarik zinciri yönetiminin başına geçiyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Ekonomi bölümü mezunu olan Öner Yılmaz, evli ve bir çocuk babasıdır.

oner-yilmaz.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.