Zofunlar Beton, Yine Kalite Ve Dayanıklılığın Adresi Meiller’i Seçti

Zofunlar Beton, Yine Kalite Ve Dayanıklılığın Adresi Meiller’i Seçti

Zofunlar Beton’un tercihi yine sektöre sunduğu sağlam üst yapı ve yüksek kalite ile en çok tercih edilen markası Meiller oldu.

Sağlamlık, işletim verimliliği ve kullanım kolaylığı gibi özellikleri nedeniyle inşaat ve nakliye sektörlerindeki firmaların damper alımlarında en çok tercih edilen Meiller damperler, kullanıcılarının devamlı tercihi olmaya devam ediyor. Zofunlar Beton’un filosunda bulunan toplamda 35 adet Meiller damperle beraber son dönemde parkına 20 adet Meiller damper daha ekledi.

‘Meiller, dayanıklı ve sağlam’

Zofunlar Beton kömür, kum, mıcır gibi yoğunluğu birbirinden farklı çok çeşitli hammaddelerin taşımasına uygunluğu nedeniyle tercihini yine Meiller’in 29m3‘lük alüminyum yarı römork damperinden yana yaptı. Meiller’in kalitesinin satın alma kararlarında etkili olduğunu belirten Zofunlar Beton’un sahibi Hikmet Zofun; ‘Hizmet verdiğimiz sektör ağır yüklere ve zorlu kullanım alanlarına sahip bir sektör. Dayanıklı ve sağlam olması Meiller’i tercih etmemizde en büyük nedenlerden biri oldu’ dedi.

‘İş kalitemizin artacağına inanıyoruz’

Satış sonrası hizmette de Meiller’in tercih sebebi olduğunu vurgulayan Hikmet Zofun, daha fazla malzeme taşıma kapasitesinin kendileri için önemli olduğunu vurguladı. Zofun, ayrıca damperlerin rölantide dahi yükünü kaldırabildiğini, bu sayede ciddi bir yakıt tasarrufu sağladıklarını belirtti. Zofun, “Bünyemize kattığımız Meiller damperler sayesinde iş kalitemizin daha da artacağına inanıyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.