Zofunlar Beton’a 8 Adet Tiger Damper

Zofunlar Beton’a 8 Adet Tiger Damper

Kırklareli merkezli Zofunlar Beton, Serin ile yaptığı işbirliği ile 8 adet 24 m³ Tiger Havuz Damper’i teslim alarak filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Betonun yapıda güvenilir bir biçimde işlevini yerine getirebilmesi için üretim, taşıma, yerleştirme ve bakım hizmeti veren Zofunlar Beton , ağır yüklere ve zorlu kullanım alanlarına sahip bir sektörde hizmet verirken, filoda bulunan araçların bu şartlara dayanabilmesi ve istenilen performansı göstermesi konusunda tercihlerini Serin Tiger Havuz Damperlerden yana kullanmayı tercih etti.

Tiger Havuz Damperlerin Başlıca Özellikleri

Sağlamlığı, hafifliği ve akıllı teknolojik özellikleriyle mega projelerin gözdesi olan Tiger havuz damperlerde Elektronik Süspansiyon Sistemi bulunuyor. Dingil başına düşen yük miktarı, hava yastık basıncın kontrolü, günlük servis ve toplam maliyet kaydı tutulabiliyor.  Ayrıca aracın kullanım sonucu hangi şartlarda ne zaman nasıl bir durum ile karşılaştığının kaydı da tutulabiliyor. Asfalt dökümü sırasında Fnisher ile damper arasında Smartboard sayesinde düz yâda eğimli yol fark etmeksizin basınç değeri girerek damperin frenlemesini sürücüsüz otomatik kontrol etme, dolayısıyla yüzde yüz uyumlu çalışma olanağı gibi özellikler kolayca görüntülenebiliyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.