Mercedes Benz’den Temmuz Kampanyası

Mercedes-Benz Finansal hizmetler Temmuz ayında da Mercedes kamyon ürün grubunda çok özel bir kampanyayla müşterilerinin karşısına çıkıyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetlerin tüm kamyon tipleri için Temmuz ayına özel finansman kampanyası dahilinde sunduğu Mercedes-Benz kasko ile 2 yıl ve üzeri “Yıldızım Kasko” paketi tercih eden müşteriler, yüzde 0,74’den başlayan avantajlı faiz oranlarıyla 150 bin TL’ye varan kredi tutarları ve 48 aya varan vade seçenekleri ile Mercedes-Benz kamyonlara sahip olabiliyor. Euro ödeme seçeneklerinde ise; yüzde 0,37’den başlayan avantajlı faiz oranları ve 70 bin Euro’ya varan kredi tutarları ile 48 aya varan vade seçeneklerini kullanarak kampanyadan yararlanmak mümkün.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetlerin Temmuz ayında Actros tipi 1841, 1941 ve 3341 modeller için hazırladığı kampanya çerçevesinde 170 bin TL’ye varan kredi tutarları için 48 aya varan vade seçenekleriyle 3 bin 518 TL’den başlayan aylık ödeme, Euro bazında ise 70 bin Euro’ya varan kredi tutarları için 48 aya varan vade seçenekleriyle 905 Euro’dan başlayan aylık ödeme imkanları ile Mercedes-Benz Actros’a sahip olmak mümkün.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetlerin Temmuz ayında çekici grubu kamyonlara özel sunduğu kampanya çerçevesinde 48 aylık vade boyunca iki ayda bir 2 bin 612 Euro ödemelerle Mercedes-Benz kamyona sahip olmak mümkün. Tüm kamyon tipleri için sunulan başka bir finansal çözüm ise; Mercedes-Benz kamyon müşterilerinin 48 aya varan vade seçenekleri ile 2 bin 595 TL’den başlayan aylık ödemelerle istenilen Mercedes-Benz kamyona sahip olabilmesi olarak sunuluyor. Bu kampanya dahilindeki ürünlere Euro ödeme seçenekleri ile de sahip olmak mümkün. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kampanya Haberleri

Operasyonel Sürekliliğe Odaklanıyor
Güçlü Taşımacılık, Akıllı Finansman
Otokar Atlas kamyonlarda kaçırılmayacak kampanya: 500.000 TL, 12 ay vade %1.43 faiz fırsatı
Mercedes-Benz’den Ekim fırsatları
Otokar'ın "Servis Günleri" Kampanyası 16 Ekim'de Başlıyor