Horoz Lojistik, yönetim kadrosunu iki yeni atamayla güçlendirdi. Rukiye Kara, Yurtdışı Depolar ve Dağıtım Avrupa Bölge Direktörü; Hüseyin Daş ise Yurtiçi Komple Taşıma Ege ve Akdeniz Bölge Direktörü olarak göreve başladı.
Rukiye Kara, Avrupa Bölge Direktörü Oldu
Lojistik sektöründe 25 yılı aşkın deneyime sahip olan Rukiye Kara, kariyerine DHL’de başladı. Kara, Kuehne + Nagel, Panalpina, Zer Merkezi Hizmetler, Gezairi Transport, TAN Groups, ESALCO Logistics, Galata Taşımacılık ve Kıta Logistics gibi şirketlerde satış, operasyon ve iş geliştirme alanlarında çeşitli yöneticilik görevlerinde bulundu. Son olarak NTG Türkiye | Nordic Transport Group bünyesinde çalışan Kara, Ağustos 2026 itibarıyla Horoz Lojistik’e katıldı. Kara, yeni görevinde Horoz Lojistik’in Avrupa’daki depo ve dağıtım faaliyetlerinin yönetimine liderlik edecek; şirketin bölgedeki büyüme hedefleri, iş ortaklıklarının geliştirilmesi ve müşteri ilişkilerinin güçlendirilmesine yönelik çalışmaları yönetecek.
Hüseyin Daş, Ege ve Akdeniz Bölge Direktörü Olarak Atandı
Lojistik ve tedarik zinciri alanında 20 yılı aşkın sektör, 16 yılı aşkın yönetim deneyimine sahip Hüseyin Daş, Horoz Lojistik öncesinde CEVA Logistics’te Ege ve Akdeniz Bölge Grup Müdürü olarak görev yaptı. Daş, kariyerinin yaklaşık 18 yılını Borusan Lojistik bünyesinde geçirdi ve burada Bölge Grup Müdürlüğü ile Çukurova Bölgesi operasyon ve müşteri hizmetleri yönetimi gibi sorumluluklar üstlendi. Ayrıca KSN Lojistik’te de operasyon alanında görev aldı. Ağustos 2026 itibarıyla Horoz Lojistik’e katılan Daş, yeni görevinde şirketin Ege ve Akdeniz Bölgesi’ndeki yurtiçi komple taşıma operasyonlarını yönetecek. Daş; operasyonel verimliliğin artırılması, hizmet kalitesinin geliştirilmesi ve bölgedeki müşteri ilişkilerinin güçlendirilmesine yönelik çalışmalara liderlik edecek.