Yeni Araç Paylaşım Platformu: Mobicar açıldı

Türkiye’nin en yeni araç paylaşım platformu Mobicar açıldı.

Sistem içerisindeki araçların ihtiyacı olan kişilerce, belli süreler için paylaşılması esasına dayanan, kullandığınız kadar ödediğiniz, ekonomik ve pratik bir ulaşım alternatifi olan Mobicar şehrin çeşitli yerlerine yayılmış araçları ile www.mobicar.com.tr adresi üzerinden hizmete girdi. ‘Öde Kullandığın Kadar’ sloganıyla resmen faaliyete geçen Mobicar’a ilk yılına özel sadece 30 TL’ye üye olmak mümkün.

Tüm dünyada hızla yayılan araç paylaşım hizmet sisteminin ülkemizdeki en yeni temsilcisi Mobicar hizmete girdi. Kalabalık şehir hayatının vazgeçilmez gereksinimi “araba” ve “ulaşım” ihtiyaçlarına en ideal çözümü sunmak için kurulan Mobicar hem ekonomik hem pratik bir ulaşım alternatifi olarak herkese, her keseye hizmet sunması ile göze çarpıyor.

www.mobicar.com.tr adresinden ilk etapta İstanbullulara hizmet vermeye başlayacak Mobicar sayesinde ulaşım ihtiyacı olan kişiler hem araç sahipliğinin potansiyel külfetlerinden kurtulurken hem de bu sahipliğinin bütün avantajlarından yararlanabilecekler. Araç paylaşım sistemini ilk kez İstanbul'da yer alan 12 aracı ile 5 lokasyonda uygulamaya alan Mobicar’ın ‘Öde Kullandığın Kadar’ sloganıyla hayatımıza giren yepyeni araç paylaşım platformuna birinci yıla özel sadece 30 TL’ye üye olarak dâhil olmak mümkün. 


 


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomobil Haberleri

Toyota’nın Gelişmiş Mobilite Araçları Paris 2024 İçin Yerini Almaya Başladı
Yüce Auto - Skoda’nın Satış Başarısı Global Ödül Getirdi
Yeni Jeep Wrangler 2024’ün En İyi SUV’u Unvanını Aldı
40 Yıllık Bir ikon: SEAT Ibiza 40. Yaşına Girdi
Lexus Avrupa’da En Hızlı Büyüyen Markalardan Biri Oldu