Yeni BMW M4 fabrikadan Continental lastikleriyle çıkıyor

Teknoloji şirketi ve premium lastik üreticisi Continental, BMW‘nin yeni M4 modeli için SportContact 6 lastiklerinin orijinal ekipman onaylarını aldı.

BMW piyasaya çıkacak yeni M4 modeli için Continental'in SportContact 6 lastiklerine güveniyor. Continental 275/40 ZR18 (103Y) XL ve 285/35 ZR19 (103Y) XL ebatları için dünya çapında onay aldı. Teknik tasarımı; yüksek hızlarda yol tutuşu, direksiyon hâkimiyeti ve sürüş dengesine odaklanan SportContact 6, AB lastik etiketinin ıslak kavrama kategorisinde en iyi derecesini alarak ıslak yolda fren performansını da gözler önüne serdi.

Araba ile yol arasındaki tek temas noktası olan lastiklerin en iyi sürüş deneyimini yaşamak için çok önemli bir rol oynadığını belirten Continental Orijinal Ekipman Lastikleri Geliştirme Müdürü Dr. Holger Lange, "Mühendislerimiz aracın modeline en uygun ve performansını en iyi şekilde destekleyen OE (Orijinal Ekipman) lastiklerini geliştirdiler. Continental olarak araç üreticilerinin beklentilerini tam anlamıyla karşılamak amacıyla lastik geliştirme konusunda kendileriyle yakın işbirliği içinde çalışıyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomobil Haberleri

Toyota’nın Gelişmiş Mobilite Araçları Paris 2024 İçin Yerini Almaya Başladı
Yüce Auto - Skoda’nın Satış Başarısı Global Ödül Getirdi
Yeni Jeep Wrangler 2024’ün En İyi SUV’u Unvanını Aldı
40 Yıllık Bir ikon: SEAT Ibiza 40. Yaşına Girdi
Lexus Avrupa’da En Hızlı Büyüyen Markalardan Biri Oldu